Aplikace, které vám usnadní každodenní život

Mobilní telefony se staly neodmyslitelnou součástí našeho života, a to nejen kvůli komunikaci a zábavě, ale především díky tomu, že jsou nám mnohdy schopné opravdu ulehčit život. Přinášíme vám tedy pár aplikací, které by vám mohly váš běžný život ještě o trochu více usnadnit.


Sleep Cycle
Všichni moc dobře známe ten okamžik, kdy odložíme až příliš věcí na jeden den a skončíme pozdě v noci u počítače s marnou snahou dokončit všechny zadané úkoly. Nepravidelný a nedostatečný spánek se tedy občas týká snad každého z nás. Pomoct vám ale může aplikace Sleep Cycle, která zaznamenává váš spánkový cyklus a ráno vás budí v tu nejvhodnější chvíli tak, aby vás nevytrhla z tvrdého spánku. Poskytuje také statistiky o délce a kvalitě spánku, a navíc ani nemusíte mít telefon přímo u sebe, ale stačí ho mít třeba na nočním stolku.

Trello
Poznámkový blok má v telefonu každý z nás, ale aplikace Trello nabízí nespočet možností, jak své poznámky organizovat. Poskytuje widgety, propojení s webovou aplikací, praktické rozdělení projektů na několik částí a úkolů. Lze také spolupracovat v týmu s více lidmi a tedy své poznámky sdílet online. Zkrátka a dobře, ať už potřebujete cokoliv, aplikace Trello bude dozajista vaším věrným pomocníkem.

Habitica
Už delší dobu se neúspěšně snažíte o zavedení nějakých rutin do vašeho života, či si chcete splnit nějaké cíle? Tak to už jste určitě zkusili nějakou motivační aplikaci, kde jste nejspíš narazili na stejný problém jako většina lidí – aplikace po pár dnech omrzí, člověk na ni postupně zapomene a nakonec ji odinstaluje. Habitica je ale motivační aplikace spojená s hrou, kde si vytvoříte vlastní postavičku, která postupně sílí s plněním vašich cílů, za které dostáváte i body. Můžete si pak koupit zbraně či výbavu a vypravit se na tvrdé souboje s příšerami či dobrodružné výpravy. To je teprve motivace!

Nepanikař
Žijeme v době plné stresu a lidí, kteří mají psychické obtíže, stále přibývá. Ať už vás zaskočí úzkost, panika nebo deprese, je tady aplikace Nepanikař, která vám pomocí dechových cvičení či her pomůže se uklidnit. Obsahuje také rady zkušených psychologů, záchranné plány pro lidi trpící sebepoškozováním, jídelníčky pro lidi s poruchou příjmu potravy či deníček úspěchů pro lidi trpící depresemi. Aplikace je navíc zcela zdarma a offline, lze ji tedy použít kdykoliv a kdekoliv.


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.