Chytří pomocníci pro plnění vašich fitness cílů

Fitness náramky, pro mnoho běžců a jiných sportovců naprostá nezbytnost, která jim pomáhá v dodržování a také ve zlepšováních svých sportovních výkonů. Měření tepu, spálené kalorie, počet kroků, počasí, aktuální tepová frekvence a další.


Fitness náramky

Fitness náramky, nebo také trackery, jsou poměrně malá elegantní zařízení, která většinou nosíme na zápěstí jako hodinky. Vyrábějí se v širokém cenovém rozpětí a od toho se odvíjí i jejich schopnosti. Pokud jste nenároční uživatelé, kteří se jen chtějí hýbat a mít přehled o počtu ušlých kroků, volte fitness náramky v ceně do 1 500 Kč. Nejlepší volbou v této kategorie je bezesporu Xiaomi Mi Band 5. Určitě také stojí za zmínku starší modely Xiaomi Mi Band 3 a 4, které pořídíte pod 1 000 Kč.

Další výhoda těchto fitness náramků je, že si je můžete personalizovat dle vašeho vkusu díky široké škále příslušenství.

Udržují vás stále v pohybu

Hýbete-li se příliš málo, váš elektronický parťák vás vybídne k procházce. Nezapomíná vás také chválit za vaši aktivitu. Tyto notifikace jsou skvělým motivátorem pro zvýšení vaší fyzické aktivity. A věřte tomu že, ani špatné počasí vás nezastaví, jelikož jsou náramky vhodné i do deště.

Hlídají kvalitu vašeho spánku

Fitness náramky nemusíte na noc sundávat, jsou totiž skvělým pomocníkem i v noci. Monitorují váš spánek a ráno se dozvíte, jak dlouho váš spánek trval, kdy jste byli v lehkém a kdy naopak v hlubokém spánku.

Jejich výdrž vás dostane

Jednou z největších výhod fitness náramků je až několikadenní či několikatýdenní výdrž na baterii při nepřetržitém provozu. Nemusíte se tedy bát denního nabíjení, které vás může po čase omrzet.

Pokud chcete mít přehled o tom, jak jste aktivní, kolik denně pálíte kalorií a ujdete kroků a nechcete investovat do drahých chytrých hodinek nebo sporttesterů zkuste zvážit fitness náramky, které jsou skvělou motivací do pohybu.


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.