Jak se dostat do vánoční nálady

Vánoce jsou tady! Pokud ale ještě stále nemáte doma tu správnou vánoční atmosféru, přinášíme vám pár tipů, které vám snad pomohou se do ní dostat.


Existuje něco lepšího, než když váš dům provoní lahodná vůně cukroví? Těžko říct. Ale pokud nejste rozený kuchař, určitě oceníte drobnou pomoc. Tu vám může poskytnout například aplikace Vánoční cukroví, ve které najdete všechny tradiční české recepty sepsané snadno a stručně.

A jestli jste milovníci koled a vánočních písniček stejně tak jako my, můžete vyzkoušet aplikaci Christmas Radio, která vám doma naladí perfektní atmosféru. Najdete v ní písničky známé i neznámé a všech možných žánrů na jednom místě.

Ale nemusí to být jen Vánoční písničky, které vás dostanou do té správné nálady. K Vánocům totiž neodmyslitelně patří i filmy a pohádky! Ať už se spolehnete na naprosté klasiky, jako je Sám doma, Grinch, nebo třeba Pelíšky, či upřednostníte radši nějakou romantickou komedii jako Princezna z cukrárny nebo Láska nebeská. Tak nebo tak, v každém případě vás filmový večer zajisté naladí na tu správnou vánoční vlnu.

A pokud přeci jen ještě nemáte dost, to, co vás zaručeně naladí na Vánoční svátky jsou dekorace. Váš telefon můžete vyzdobit nějakou zimní tapetou, nebo například rozkošným krytem na telefon s vánoční tématikou. 

Tak šťastné a veselé!


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.