Jak si vybrat správná sluchátka: bezdrátová nebo drátová?

Sluchátka jsou věc, bez které by se většina lidí dnes už neobešla. Krátí nám cesty v tramvaji, autobuse či vlaku, nebo nám pomáhají ignorovat okolní svět. Jak si ale vybrat ta správná sluchátka, abyste si mohli vychutnat zážitek z poslechu naplno?


Typy sluchátek:

Obecně dělíme sluchátka na čtyři kategorie: do uší, přes uši, drátová a bezdrátová. Všechny druhy mají své výhody i nevýhody a přesně na to se dneska podíváme.

Bezdrátová sluchátka:

Bezdrátová sluchátka se dostala do popředí především posledních pár let. Jejich výhoda se ukrývá především ve volnosti, kterou vám dávají. Nemusíte mít mobil nutně v kapse a motat se do drátu, což je výhoda především třeba při uklízení nebo dobíhání autobusu. Také vám umožňují vzdálit se od mobilu na několik kroků a stále si nepřerušeně užívat poslech. Ale pozor! Každá sluchátka mají maximální vzdálenost od zařízení, kterou můžete ujít, než se přehrávání přeruší. Mezi nejlepší sluchátka v této kategorii patří především AirPods, pokud ale nemáte produkty od Apple, nezoufejte, a zvažte například Bluetooth sluchátka CUBE1 Pure Sound Pro T12.

Drátová sluchátka:

Drátová sluchátka se pohybují v levnějších kategoriích, a i přes popularitu bezdrátových sluchátek stále dominují našemu trhu. V závislosti na ceně a kvalitě sluchátek jsou vyráběna z různých materiálů, nabízejí kabely různých délek a barev. Ve výběru těchto sluchátek se můžete bezesporu více vyřádit! Také se pohybují v levnějších cenových kategoriích, a tak u bezdrátových sluchátek najdete vyšší kvalitu za podstatně nižší cenu. Jestli uvažujete nad koupí drátových sluchátek, zvažte například Stereo Headset Sony MH-EX300AP Xperia Z black bulk.

Článek se týká těchto produktů


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.