Kvalitní fotografie z mobilu: 4 doplňky pro každého fotografa

Mobilní fotografie se stala nedílnou součástí našeho každodenního života. S vylepšením kvality kamer v chytrých telefonech se všichni stáváme amatérskými fotografy. Pokud chcete své mobilní fotografie posunout na vyšší úroveň, existuje několik skvělých příslušenství, která vám pomohou dosáhnout profesionálních fotek. V tomto článku vám představíme nejlepší příslušenství pro mobilní fotografii, které vám pomohou vytvářet úžasné snímky s vaším telefonem.


Led RING lampa 13 palců s držákem na telefon

Led RING lampa je skvělým doplňkem pro osvětlení vašich fotografií. S její pomocí můžete snadno vytvořit profesionální vzhled snímků. Tato lampa je vybavena 13 palcovým kruhem LED světel, které poskytují měkké a rovnoměrné osvětlení. Díky integrovanému držáku na telefon ji můžete snadno připevnit ke svému zařízení. Tento produkt je ideální pro portrétní fotografii, vlogy nebo dokonce videohovory s vysokou kvalitou osvětlení.

Selfie tyč s tripodem a dálkovým ovládáním na bluetooth černá SSTR-12

Tato selfie tyč je skvělým společníkem pro ty, kteří rádi fotí selfie nebo skupinové fotografie. Je vybavena tripodem, který poskytuje stabilní podporu pro váš telefon. Díky dálkovému ovládání na bluetooth můžete snadno pořizovat snímky z dálky bez nutnosti držet telefon. To vám umožní získat širší záběry a zachytit všechny okamžiky. S jejím kompaktním a sklopným designem ji můžete snadno přenášet kamkoliv.

Selfie tyč s lightning konektorem

Pro majitele zařízení Apple je tato selfie tyč s lightning konektorem ideální volbou. Jednoduše připojte svůj iPhone nebo iPad k tyči a můžete začít pořizovat snímky. Tento produkt nabízí výškově nastavitelnou tyč, která vám umožní získat dokonalé selfie z různých úhlů. S integrovaným lightning konektorem nemusíte hledat žádné kabely nebo adaptéry, což vám ušetří čas a usnadní používání.

Selfie stick s tripodem - černá Fixed Snap Lite

Tato černá selfie tyč s tripodem je skvělým řešením pro mobilní fotografii. Můžete ji snadno přizpůsobit požadované délce a získat tak ideální záběry. Díky stabilnímu tripodu si můžete být jisti, že vaše fotografie budou ostré a bez rozmazání. S jednoduchým uvolněním můžete snadno přepnout mezi selfie tyčí a tripodem, což poskytuje maximální flexibilitu.

 

Článek se týká těchto produktů

Selfie stick s tripodem- černá Fixed Snap Lite

Teleskopický selfie stick FIXED Snap s funkcí tripodu je ideálním doplňkem pro natáčení videa a pořizování těch nejlepších fotek. Tělo selfie tyče je vyrobené z odolné hliníkové slitiny, po vytažení všech čtyř částí se roztáhne…


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.