Letní slevy

Léto plné slev a akcí, a Mobil Maják vám přináší skvělé příležitosti k nákupu kvalitního příslušenství pro váš mobilní telefon. V tomto článku se podíváme na tři produkty, které jsou momentálně v akci a nabízejí skvělé slevy. Připravte se na úžasnou šanci získat čelovku, power banku a kryt na váš iPhone za mnohem nižší ceny.


Čelovka Forever HL-01

Pokud jste dobrodruh nebo milovník outdoorových aktivit, čelovka Forever HL-01 je pro vás perfektní volbou. Tato výkonná čelovka nabízí světelný tok až 2000 lumenů a různé režimy osvětlení. S 66% slevou můžete tuto čelovku získat za velmi atraktivní cenu 99 korun a mít tak k dispozici spolehlivý zdroj světla při různých venkovních dobrodružstvích.

Power Banka Xiaomi Redmi 18W Fast Charge 20 000mAh

Dlouhá výdrž baterie je nezbytná vlastnost, kterou ocení každý majitel mobilního telefonu. S power bankou Xiaomi Redmi 20 000mAh můžete být vždy připraveni. Tato power banka nabízí rychlé nabíjení a kapacitu, která vám umožní několikrát dobít váš telefon na jedno nabití. S 20% slevou je tato powerbanka ještě atraktivnější a poskytuje vám spolehlivou a cenově dostupnou záložní energii.

Obal / kryt na Apple iPhone 13 Pro hnědý - Guess 

Pokud jste hrdým majitelem iPhone 13 Pro, je důležité mít pro váš telefon kvalitní ochranu. Kryt od značky Guess je elegantním a stylovým řešením. S 28% slevou můžete tuto ochranu získat za výhodnou cenu. Kryt nejenže poskytuje ochranu proti poškrábání a nárazům, ale také dodává vašmu iPhone sofistikovaný a moderní vzhled.

Využijte slevy na Mobil Maják a pořiďte si tyto úžasné produkty za snížené ceny. Čelovka Forever HL-01 vám zajistí světlo v nejrůznějších situacích, powerbanka Xiaomi Redmi 18W Fast Charge 20 000mAh vám poskytne záložní energii, a kryt na iPhone 13 Pro od značky Guess ochrání váš telefon a dodá mu stylový vzhled. Nezapomeňte, že tyto slevy jsou omezené, takže neváhejte a využijte tuto příležitost k nákupu kvalitního příslušenství za výhodné ceny.

 

Článek se týká těchto produktů

Obal / kryt na Apple iPhone 13 Mini hnědý - Guess PU 4G Printed Stripe

Guess PU 4G Printed Stripe zadní kryt  s elegantním potiskem a logem Guess na zadní straně.

Obal / kryt na Apple iPhone 13 Pro hnědý - Guess

Guess 4G Charms prémiový ochranný kryt telefonu v kombinaci zadní strany s potažená látkou s motivem Guess, pružnými PU boky a atraktivním přívěskem. Boky krytu jsou pružné a skvěle chrání telefon při nechtěném pádu. Celý kryt je…

Čelovka Forever HL-01

Čelovka Forever HL-01

290 Kč 99 Kč

Posviťte si na cestu s praktickou čelovkou.

-66%

Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.