Letní tipy na produkty

Léto je konečně tady! A my vám poradíme, jak si dlouhé horké dny užít ještě víc díky elektronice.


Léto se nese v duchu zahradních akcí a všemožných oslav. A na žádné pořádné party nesmí chybět hudba. Hudba z mobilu není přece jen ideální, a proto vám kvalitní poslech může poskytnout reproduktor. Na bazénové party určitě oceníte vodotěsný reproduktor NILLKIN X-Man.

V přijatelnější cenové kategorii jistě potěší například drobný, ale přesto výkonný reproduktor 3W GUESS. A jestli hledáte reprák větších rozměrů, jistě vás svým unikátním designem zaujme BTS SPEAKER.

A jestli svoji hudbu vychutnáváte radši v soukromí, bezpochyby oceníte například BTS Stereo Headphones, které budou skvělým společníkem při procházkách či běhu.

Na cestě na výlety a letní dovolené nesmí chybět držák na telefon, se kterým se díky dobrému výhledu na mapy už dozajista neztratíte. A jestliže jste pořádný dobrodruh a radši se přepravujete na kole, zvažte voděodolný držák na zip, který ochrání váš telefon i v drsnějších terénech či při nehodách.

Ať už se své léto rozhodnete strávit jakkoli, přejeme vám spoustu zážitků a zábavy.

 

Článek se týká těchto produktů

Bluetooth reproduktor F2848 zlatý

Bezdrátový Bluetooth reproduktor s moderním designem, který umožňuje přehrávání hudby nejen z telefonu nebo tabletu s technologií Bluetooth, ale i z rádia, USB a micro-SD karty. Kromě toho lze reproduktor propojit s jakýmkoli…

Držák na kolo kovový - černý GUB G85

Hliníkový držák na kolo - GUB G85. Umožňuje bezpečně uchytit telefon a volně jej používat za jízdy. Je kompatibilní s 3,5"-6,2" mobilními telefony. Vyrobeno z odolného hliníku, který zajišťuje odolnost proti poškození, Hmotnost:…

Bezdrátový bluetooth reproduktor HOCO Artistic sports BS48 modrý

Bezdrátový reproduktor HOCO. K dispozici v extrémně kompaktní velikosti pro snadné skladování a přepravu. Ideální pro venkovní jednání a při cestování. Díky malým rozměrům je produkt ideální na cesty jako přenosná hudební stanice.

-24%

Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.