Mobilní příslušenství na cesty

Letní prázdniny jsou za dveřmi a spolu s nimi také letní dovolené. Ať už se chystáte na dovolenou tady u nás v Česku nebo plánujete cestu do zahraničí tak se Vám určitě budou hodit naše tipy, jak si dovolenou zpříjemnit a nebo si zkrátit dlouho cestu v autě. Dnes se zaměříme na bluetooth sluchátka a bluetooth reproduktory. 


Reproduktory

Přenosné bluetooth reproduktory jsou skvělým parťákem na dlouhé cesty v autě, večerní posezení s přáteli a poslouchání hudby, kdykoliv jen chcete. Ať už hledáte reproduktory menších rozměrů za pár kaček, nebo větší na pořádnou letní párty, tak u nás určitě najdete.

Náš tip na letní dovolenou:


Sluchátka

Pokud jste spíše solista a preferujete hudbu přímo do uší, tak si na cestu nezapomeňte přibalit sluchátka. Všichni víme, že několihodinové cesty jsou zdlouhavé a pozorování krajiny Vás po chvíli omrzí. Zkraťte si cestu poslechem podcastu, hudby a nebo audioknihy.

Máte dokonce ambice si na dovolené zlepšit kondici a a začínat den ranním během? Koukněte na bezdrátová sluchátka Apple AirPods nebo bezdrátová bluetooth sluchátka Xiaomi Mi Air Dots.

 

 

V tomto díle jsme představili mobilní příslušenství na zpříjemnění vaší dovolené nebo na zkrácené dlouhé cesty do vysněné destinace. V dalším dílem představíme tipy, které vám nejenom ulehčí cestu ale také můžou vaši dovolenou mohou i zachránit.


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.