Mobilní příslušenství na cesty II

V předchozím dílem jsme si představili bluetooth sluchátka a bluetooth reproduktory, v tomto článku si představíme další nezbytnosti, které by neměli chybět ve vaší výbavě, pokud se chystáte na dovolenou. Dnes se podíváme konkrétně na držáky do auta na váš mobilní telefon, na powerbanky a na závěr malý tip, který může zachránit váš telefon.


Držáky na telefon do auta

Pro případ, že plánujete výlet do neznáma a budete se celou cestu převážne spolehát na navigaci v tabletu nebo telefonu, nezapomeňte na držák do auta. Umožní vám ukotvit vaše zařízení ukotvit na čelní sklo popřípadě také do ventilační mřížky nebo na palubovou desku. Držák udrží váš telefon na místě a umožní snadnou manipulaci. Dnes lze vybírat držáky do auta z více typů. Podle typů umístění nabízíme držáky do větrací mřížky, na palubní desku. nebo s přísavku pro umístění na čelní sklo 
Většina držáku na telefon do auta jsou univerzální pro všechny typy mobilních telefonů. Úchyt bývá často v provedení tzv. klipů, které bezpečeně drží váš telefon. Dalším typem je magnetický držák. Telefon je bezpečně ukotven a manipulace je jednodušší. 

 

Powerbanky

Powerbanky fungují stejně jako klasické nabíječky. Výhodou je to, že jsou přenosné, nemusíte hledat zásuvku a obvzlášť se hodí pokud cestujete a chcete mít svůj mobilní telefon, nebo tablet nabitý. Kapacita powerbanky bývá udávána v mAh. Při hledání té vhodné powerbanky se nejprve ujistěte jak velká je kapacita vaší baterie v telefonu a kolikrát budete chtít telefon dobíjet pomocí powerbanky. Většinou odpovídá, že čím větší je kapacita powerbanky tím větší je i samotné tělo i hmotnost. Pokud chcete nabíjet několik přístrojů na jednou pořiďte si powerbanku, která má více výstupů.

 

Voděodolné obaly a kryty

Cestu do vysněné destinace máme za sebou a teď vás čeká jenom odpočinek u vody? Nezapomeňte chránit také svůj mobilní telefon, vlhkost či kapky vodou mohou přístroj nenávratně poničit. Vybírat můžete ze dvou typů - kolem krku, nebo kapsička s páskem

Pokud jste měli pocit, že vám stále něco chybí na vašem seznamu ,,Co si sbalit na dovolenou", doufáme, že jsme vám tímto článkem pomohli a nyní už máte opravdu vše.

Teď už snad jenom popřejeme šťastnou cestu a příjemně strávenou dovolenou.

 

 

Článek se týká těchto produktů


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.