Mobilní příslušenství pro děti

V dnešní době už není mobilní telefon výhrada dospělých jedinců, dnes i ti nejmladší mají telefon a jsou velmi šikovní v jeho ovládaní. Nezapomeňte, že i dětem se bude hodit praktické mobilní příslušenství.  V dnešním článku se podíváme, co vše se může vašim potomkům hodit a především líbit.


Sluchátka

To je přece základ, ať už na poslech hudby, nebo sledování pohádek v telefonu.

Sluchátka černá - MICKEY MAT HEAD 3D

Kryty a obaly

Určitě nezapomeňte dítěti telefon dovybavit krytem nebo obalem. Zvlášť teď v létě doporučujeme voděodolný obal, ten má navíc praktickou šňůrku na krk, nebo zápěstí.

Pokud chcete mít komplet s krásnými Mickey Mouse sluchátky tak není problém. A pokud je vaše dítko fanoušek Disneyho určitě se mu bude líbit kryt s Medvídkem Pú.

Reproduktory

Chytrý opičí pomocník při poslechu hudby.

 

 

Selfie tyče

Mladší generace je přímo posedlá tzv. selfíčky

Flash Disk

Na fotky z prázdnin anebo stažení pohádek před cestou k babičce se bude hodit Flashka, tuto navíc můžete připnout na klíče.

Článek se týká těchto produktů

Obal / kryt na Xiaomi Redmi 7A šedý - Disney Medvídek Pú

Moderní zadní kryt poskytuje účinnou ochranu pro Váš telefon. Jednoduchý vzhled tohoto modelu ve spojení s na dotek velmi příjemným protiskluzovým povrchem z něj činí oblíbeného společníka pro každodenní použití. Kryt je…

Pouzdro / obal voděodolné modré

Univerzální modrý voděodolný obal na telefon vhodný pro pořizování fotografií nebo videí při vodních sportech. Je vyroben z odolného silikonového materiálu a má dvojité zavírání, aby byl telefon spolehlivě ochráněn před vodou a…


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.