Mobilní telefony: oblíbenci a příslušenství I.

Nabízí ten nejlepší výkon, špičkový fotoaparát, pokrokový a nadčasový vzhled. Tedy ty nejlepší z nejlepších. Jednotlivé značky se snaží mezi sebou konkurovat a přijít na trh z něčím novým. V dnešním článku si představíme ty nejlepší zástupce oblíbených značek. Abyste telefon vybavili kompletně ukážeme si i základní a nezbytné příslušenství k daným mobilním telefonům.


 

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max

IPhone 11 byl představen v září roku 2019, hlavní změnou je ultra širokoúhlý duální kamerový systém. IPhone 11 je k dispozici ve fialové, žluté, zelené, černé, bílé a červené barvě.


Inspirace na příslušenství

Pokud si kupujete telefon nezapomeňte určitě koupit i ochranné sklo. Ochrání displej telefonu před poškrábáním a může ochránit i při pádu.

Ochranné sklo doplňte i obalem. Vybírat můžete z klasických zadních krytů, nebo knížkových pouzder. U nás naleznete jednoduché nadčasové kryty a obaly. Pokud máte raději něco nadčasového podívejte se u nás na extravagantní kryty od slavného návrháře Karla Legerfelda. Oblíbené je také mobilní příslušenství značky Guess

Spolu s iPhonem 11 byl v roce 2010 představený také iPhone 11 Pro a iPhone Pro Max. Ty jsou dostupné ve zlaté, stříbrné, vesmírně šedé a půlnočně zelené barvě. 

Samsung Galaxy S20, Galaxy S20 Plus, Galaxy S20 Ultra

Řada telefonů Galaxy S20 byla představena v únorů roku 2020.
Mezi novinky řady Galaxy S20 patří nové fotoaparáty. Hlavní fotoaparát u S20 a S20+ má rozlišení 12 MPx, u S20 Ultra 5G má rozlišení 108 MPx. Teleobjektivy u S20 a S20+ mají rozlišení 64 MPx, u S20 Ultra 5G 48 MPx. S20+ a S20 Ultra 5G mají navíc ToF fotoaparát. Nově umí telefony z řady S20 natáčet videa v rozlišení 8K. Došlo i k navýšení výkonu. Displeje mají obnovovací frekvenci až 120 Hz.[4] Přibyla i podpora pro sítě 5G.


U nás seženete tvrzené sklo na všechny typy modelů novinek Galaxy S20, Galaxy S20 Plus, Galaxy S20 Ultra. 


Stejně tak můžete vybírat z celé škály obalů. Ať už hledáte zadní kryty nebo knížkové obaly, jste u nás správně.

 

V tomto díle jsme si představili dvě velmi oblíbené novinky a mobilní příslušenství k nim. Pokud jste nenašli, co jste hledali, nezoufejte naše další mobilní příslušenství naleznete zde.

 


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.