Mobilní telefony: oblíbenci a příslušenství II.

Nabízí ten nejlepší výkon, špičkový fotoaparát, pokrokový a nadčasový vzhled. Tedy ty nejlepší z nejlepších. Jednotlivé značky se snaží mezi sebou konkurovat a přijít na trh z něčím novým. V dnešním článku si představíme ty nejlepší zástupce oblíbených značek. Abyste telefon vybavili kompletně ukážeme si i základní a nezbytné příslušenství k daným mobilním telefonům.

 


 

Xiaomi MI 9


V únoru 2019 byl představen mobilní telefon Xiaomi MI 9. Zaujme nejenom nadčasovým designem ale také trojitým výkonným fotoaparátem. S vylepšeným procesorem a podporou na 5G pak přichází upraged zvaný Xiaomi MI 9 Pro. Změna se odehrává především uvnitř a vnější vzhled tak zůstává stejný jako u nižší verze Xiaomi MI 9.


Příslušenství k Xiaomi MI 9 a Xiaomi MI 9 Pro


U nás naleznete veškeré potřebné mobilní příslušenství Xiaomi. Nezapomeňte si pořídit tvrzené sklo a vybírejte ze široké škály krytů a obalů. 

 

 

Huawei P30


Řada představená v březnu roku 2019. Firma Huawei nezapomenula nabídnout výkonný procesor, kvalitní trojitý fotoaparát a velmi elegantní a nápaditý vzhled.


Huawei nezapomeňte vybavit tvrzeným sklem a také kvalitním zadním krytem nebo obalem.

 

Honor 20


Telefon představený roku 2019 v Londýně. Kvalitně vybavený smartphone, téměř bezrámečkový displej, výkonný procesor a zajímavý vzhled. Mobilní příslušenství k tomuto telefonu naleznete zde.

 

V tomto díle jsme si představili oblíbené mobilní telefony a mobilní příslušenství k nim. Pokud jste nenašli, co jste hledali, nezoufejte naše další mobilní příslušenství naleznete zde

Článek se týká těchto produktů


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.