Nákup mobilního příslušenství: na co si dát pozor

Ať se rozhodnete si koupit "pouze" ochranné sklo nebo bluetooth sluchátka dávejte si vždy pozor odkud nakupujete a za jakých podmínek. Ne vždy se Vám může nákup vyplatit. Ve vidině ušetřit pár stovek za powerbanku pak doma můžete mít plastovou krabičku, která Vám telefon nabije jednou. Nebo sluchátka, kterému hraje jeden reproduktor? Tomu se chceme všichni vyvarovat. 




1. Na penězích záleží

Trh je doslova přehlcen mobilním příslušenstvím. Důležité je si uvědomit, co od daného příslušenství očekáváte a nastavit reálná cenová očekávání. Nesnažte se ušetřit, v tomto případě se to nevyplácí. Chvilka malé nepozornosti nebo neopatrnosti může způsobit neskutečně velké škody. Rozhodně nešetřete a investujte do kvalitních ochranných skel a obalů na telefon.

2. Vyžadujte kvalitu

Dávejte pozor na levné, na obrázku jinak velmi dobře vypadající příslušenství. Není všechno zlato, co se třpytí. Ačkoliv je mnohdy velmi jednoduché nalákat se na až neuvěřitelně nízké ceny, nenechte se ošálit. Zpravidla se jedná o asijské eshopy, nebo překupníky. Nejenže doba dodání může být až dva měsíce, také skutečný produkt mnohdy neodpovídá fotografiím. Mobilní příslušenství nakupujte na ověřených eshopech s elektronikou, nebo v oblíbených kamenných prodejnách.

3. Záruka a možnost vrácení zboží

Před nákupem dražšího mobilního příslušenství jako například bluetooth sluchátka nebo značkové kryty a obaly si nezapomeňte ověřit záruku a možnost vrácení zboží. Mohlo by se také stát, že dodané zboží bude poškozené a nebo nefunkční a určitě nechcete přijít o své peníze.

Článek se týká těchto produktů

Obal / kryt na Samsung Galaxy A71 černý - Forcell CARBON

Moderní zadní kryt s prvky karbonového designu poskytuje účinnou ochranu pro Váš telefon. Moderní vzhled tohoto modelu ve spojení s příjemným protiskluzovým povrchem z něj činí oblíbeného společníka pro každodenní použití. Oproti…

Tvrzené / ochranné sklo Samsung Galaxy A71 - Flexible Nano Glass 9H

Flexibilní (ohebné) hybridní tvrzené sklo se zvýšenou pevností 9H. Díky modernímu složení dobře přilne k obrazovce a chrání ji před poškrábáním. Vysoká průhlednost zajišťuje vynikající podání barev na vašem displeji. Jedná se o…

Tvrzené / ochranné sklo Samsung Galaxy S20 černé - 5D Nano plné lepení

Flexibilní (ohebné) hybridní tvrzené sklo se zvýšenou pevností 9H. Díky modernímu složení dobře přilne k obrazovce a chrání ji před poškrábáním. Vysoká průhlednost zajišťuje vynikající podání barev na vašem displeji. Jedná se o…

Tvrzené / ochranné sklo Apple iPhone 12 mini - 9H

Tvrzené sklo 9H určené pro nejnovější smartphony. Poskytuje účinnou ochranu, vynikající čistotu obrazu a maskuje škrábance na obrazovce.


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.