Nejlepší chytré hodinky podzimu 2023

Chytré hodinky jsou neuvěřitelně užitečným pomocníkem. Jestliže toužíte monitorovat své zdraví a sháníte pomocníka, který vás bude provázet každým dnem, chytré hodinky jsou přesně to, co hledáte. V dnešním článku jsme pro vás shrnuli tři nejlepší cenově dostupné modely.


Xiaomi Smart Band 7

1,62palcový dotykový AMOLED displej: Xiaomi Smart Band 7 je vybaven 1,62palcovým dotykovým AMOLED displejem s rozlišením 192 x 490 pixelů a jasem až 500 nitů.

Displej je vždy zapnutý, takže můžete snadno sledovat své údaje.

110+ sportovních režimů: Náramek podporuje více než 110 sportovních režimů, což znamená, že můžete snadno sledovat své sportovní aktivity.

Sledování spánku a srdečního tepu: Xiaomi Smart Band 7 dokáže sledovat kvalitu vašeho spánku a monitorovat vaše srdeční tepy.

Voděodolnost: Náramek má voděodolnost až do hloubky 50 metrů, což znamená, že ho můžete používat i při plavání.

Notifikace: Náramek dokáže přijímat notifikace z vašeho telefonu, takže vám nemusí uniknout žádná důležitá zpráva nebo hovor.

Baterie: Baterie náramku vydrží až 14 dní, což znamená, že ho nemusíte často nabíjet.

Xiaomi Smart Band 7 má také mnoho dalších funkcí, jako je sledování kroku, kalorií a vzdálenosti, monitorování stresu a mnoho dalšího.

Chytrý náramek C60 černá - CUBE1

1,1palcový dotykový AMOLED displej: Náramek má vkusný řemínek a pěkný 1,1palcový dotykový AMOLED displej, skrze nějž se dostanete k ovládání celé řady užitečných funkcí.

Monitorování zdraví: Náramek nabízí monitorování 25 druhů aktivit, včetně sledování srdečního tepu, spánku a okysličení krve

Výdrž baterie: Náramek má výdrž baterie až 20 dnů, což znamená, že ho nemusíte často nabíjet.

Ochrana IP67: Náramek má ochranu IP67, což znamená, že je odolný proti prachu a vodě

Bluetooth 5.0: Náramek podporuje Bluetooth 5.0, což znamená, že se snadno připojí k vašemu telefonu

6 motivů ciferníku: Náramek nabízí výběr ze 6 motivů ciferníku, takže si můžete vybrat ten, který se vám nejvíce líbí

Celkově je Chytrý náramek C60 černá skvělou volbou pro každého, kdo hledá cenově dostupný chytrý náramek s mnoha funkcemi.

Amazfit GTS 4 Mini

Ultra-slim and Light Design: Amazfit GTS 4 Mini má velmi tenký a lehký design, což znamená, že je velmi pohodlné nosit ho na ruce po celý den.

Sledování srdečního tepu, SpO2 a stresu: Tyto hodinky dokážou sledovat vaše srdeční tepy, hladinu kyslíku v krvi a stres, což vám poskytne užitečné informace o vašem zdraví.

120+ Sports Modes & Smart Recognition: Amazfit GTS 4 Mini podporuje více než 120 sportovních režimů a dokáže inteligentně rozpoznat, kdy se věnujete určitému sportu.

5 Satellite Positioning Systems: Tyto hodinky podporují 5 satelitních navigačních systémů, což znamená, že vám pomohou najít cestu, když se vydáte do přírody.

15-Day Battery Life: Baterie hodinek vydrží až 15 dní, což znamená, že je nemusíte často nabíjet.

Amazfit GTS 4 Mini má také voděodolnost až do hloubky 50 metrů, což znamená, že ho můžete používat i při plavání. Má také 1,65 palcový AMOLED displej s rozlišením 309 ppi a 2D bezrámečkový design. Hodinky podporují dotykové ovládání a mají 1 fyzické otáčecí tlačítko. Kromě toho mají hodinky funkce jako jsou čas, datum, budík, časovač a stopky. Amazfit GTS 4 Mini také podporuje hlasové asistenty jako je Alexa a offline hlasový asistent.

Článek se týká těchto produktů

Xiaomi Redmi Smart Band Pro

Xiaomi je světovou jedničkou na trhu s chytrými náramky a Redmi Smart Band Pro toto jejich postavení jen potvrzuje. Jedná se totiž o skvěle vybavený chytrý náramek s krásným 1.47" AMOLED displejem s funkcí Always-On, výběrem z…

Xiaomi Smart Band 7 - černé

Materiál řemínku: TPU   Voděodolnost: 5 ATM Displej: AMOLED 1.62, 192 x 490, 326 PPI Dotyková obrazovka: ano   Paměť:   *RAM: 8MB PSRAM *ROM: 8MB Nor Flash + 128 MB Nand Flash   Senzory:   *3-axis accelerometer + 3 axis…

Xiaomi Smart Band 7 Pro GL bílá

Xiaomi Smart Band 7 Pro i nadále zůstává věrný klasickému a uživateli ověřenému tvaru s lehce zaobleným displejem. AMOLED displej tak nabídne úhlopříčku 1,64", jemnost 336 ppi a rozlišení 456 × 280 px, čímž usnadní kontrolu…

Chytrý náramek C60 šedá - CUBE1

Fitness chytrý náramek CUBE1 C60 nabídne 1,1“ AMOLED displej, ochrana IP67, výdrž baterie 20 dnů, výběr ze 6 ciferníků, 25 druhů aktivit, Bluetooth 5.0, kompatibilní s Android a iOS, bezdrátové magnetické nabíjení.

-15%

Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.