Nejlepší mobilní aplikace pro sledování chůze

Běhání je skvělý způsob, jak zlepšit své zdraví a kondici. Aplikace na běhání mohou být užitečným nástrojem pro sledování vašeho pokroku a motivaci k dosažení vašich cílů. Zde jsou některé z nejlepších aplikací na běh, které mohou být použity s chytrými hodinkami, jako jsou Chytrý náramek Aligator, Amazfit GTS 4 Mini, Xiaomi Redmi Smart Band 2 a Chytrý náramek C60.


Strava: Run, Bike, Hike

Strava je jednou z nejpopulárnějších aplikací na běhání. Umožňuje vám sledovat své trasy, rychlost, vzdálenost a kalorie spálené během běhu. Strava také umožňuje sdílet své výsledky s ostatními uživateli a soutěžit s nimi.

Nike Run Club

Nike Run Club je další populární aplikace na běhání. Umožňuje vám sledovat své trasy, rychlost, vzdálenost a kalorie spálené během běhu. Nike Run Club také nabízí různé tréninkové plány a motivující zprávy, které vám pomohou dosáhnout vašich cílů.

Endomondo

Endomondo je další užitečná aplikace na běhání. Umožňuje vám sledovat své trasy, rychlost, vzdálenost a kalorie spálené během běhu. Endomondo také umožňuje sdílet své výsledky s ostatními uživateli a soutěžit s nimi.

Runkeeper

Runkeeper je další populární aplikace na běhání. Umožňuje vám sledovat své trasy, rychlost, vzdálenost a kalorie spálené během běhu. Runkeeper také nabízí různé tréninkové plány a motivující zprávy, které vám pomohou dosáhnout vašich cílů.

Google Fit

Google Fit je aplikace od společnosti Google, která umožňuje sledovat vaši aktivitu, včetně běhání. Umožňuje vám sledovat své trasy, rychlost, vzdálenost a kalorie spálené během běhu. Google Fit také umožňuje sledovat vaše srdeční tepové frekvence a další zdravotní údaje.

Chytré hodinky, jako jsou Chytrý náramek Aligator, Amazfit GTS 4 Mini, Xiaomi Redmi Smart Band 2 a Chytrý náramek C60, mohou být užitečným nástrojem pro sledování vašeho běhu. Tyto hodinky umožňují sledovat vaše trasy, rychlost, vzdálenost a kalorie spálené během běhu. Některé z těchto hodinek také umožňují sledovat vaše srdeční tepové frekvence a další zdravotní údaje. Pokud hledáte užitečný nástroj pro sledování vašeho běhu, může být kombinace aplikace na běhání a chytrých hodinek skvělou volbou.

 

Článek se týká těchto produktů

Xiaomi Smart Band 7 - černé

Materiál řemínku: TPU   Voděodolnost: 5 ATM Displej: AMOLED 1.62, 192 x 490, 326 PPI Dotyková obrazovka: ano   Paměť:   *RAM: 8MB PSRAM *ROM: 8MB Nor Flash + 128 MB Nand Flash   Senzory:   *3-axis accelerometer + 3 axis…

Chytrý náramek C60 šedá - CUBE1

Fitness chytrý náramek CUBE1 C60 nabídne 1,1“ AMOLED displej, ochrana IP67, výdrž baterie 20 dnů, výběr ze 6 ciferníků, 25 druhů aktivit, Bluetooth 5.0, kompatibilní s Android a iOS, bezdrátové magnetické nabíjení.

-15%

Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.