Nejlepší příslušenství pro iPhone

Kdekoliv jdete, váš iPhone je vaším společníkem. Abychom vám pomohli maximalizovat jeho využití, představujeme tři skvělé produkty, které přemění váš telefon z obyčejného zařízení na dokonalého společníka.


Obal  na Apple iPhone 14 fialový - SLIDE Case

Není nic horšího než pocit, když se váš nový iPhone dostane do nebezpečí poškození. S ochranným krytem Slide Case od společnosti Apple můžete mít klid. Elegantní fialový design nejenom poskytuje vašemu zařízení jedinečný vzhled, ale také ho chrání před nárazy a poškrábáním. Největší výhodou je posuvatelný kryt na foťák, který ochrání vaši kameru před poškrábáním za všech okolností.

Díky přesnému tvaru se kryt perfektně přizpůsobí tvaru vašeho telefonu, což znamená, že váš iPhone zůstane stejně tenký a elegantní jako vždy. Navíc jemně matný povrch poskytuje příjemný a nekluzký úchop, což zajišťuje bezpečné používání vašeho zařízení.

Držák na zápěstí - Tactical wrist tourniquet

Tento inovativní držák na zápěstí je víc než jen obyčejným držákem. Je to multifunkční nástroj pro ty, kteří chtějí mít svůj iPhone vždy po ruce, ale zároveň volné ruce pro další aktivity. Držák Tactical Wrist Tourniquet vám umožní pohodlně a bezpečně nosit váš telefon při sportu, běhu nebo cestování.

Jeho robustní konstrukce a nastavitelný pásek zajišťují bezpečné uchycení vašeho telefonu na zápěstí, aniž byste museli trávit čas hledáním kapsy nebo batohu. Navíc je vybaven praktickým otvorem na sluchátka, takže můžete poslouchat hudbu nebo přijímat hovory bez omezení.

Adaptér Lightning REMAX Rings Cable

Adaptér / kabel USB / Lightning REMAX Rings Cable RC-024i bílý je tou nejlepší volbou pro rychlé nabíjení vašeho iPhone. S jeho kvalitním materiálem a precizním designem vám poskytne spolehlivé spojení a rychlý přenos dat.

Díky svému minimalistickému designu se perfektně hodí k vašemu iPhone a bílá barva dodává jemný a elegantní vzhled. Kabel je navíc odolný proti zamotání, což znamená, že se nemusíte starat o nepořádek ve vaší tašce či kapse.

Článek se týká těchto produktů

Adaptér / kabel USB / Lightning REMAX Rings Cable RC-024i bílý

Přívěsek na klíče s USB kabelem je určen pro produkty společnosti Apple. Je to funkční gadget užitečný pro každého majitele iPhonu, iPadu, iPodu. Zařízení je snadné nabíjet připojením kabelu do USB portu. Tento kroužek na klíče…

-50%
Obal / kryt na Apple IPHONE 14 fialový - SLIDE Case

Pouzdro Slide Case zaručuje bezpečnost telefonu v každé situaci. Je vyrobeno z měkkého, pružného materiálu a má užitečný posuvník, který zakrývá fotoaparát a zajišťuje soukromí.

Držák na zápěstí / mobil - Tactical wrist tourniquet

Tactical Arm Tourniquet držák telefonu na předloktí s možností natočení o 180° univerzální pro telefony až do úhlopříčky 6,5". Pokud běháte a používáte sportovní trackery v telefonu, nebo si prostě jen chcete pouštět hudbu, je…


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.