Nejlepší příslušenství pro iPhone 15

Jste nadšeným majitelem iPhone 15 a chtěli byste si k němu pořídit několik doplňků? Pak jste tady správně! V dnešním článku přinášíme tipy na skvělé příslušenství pro novinku od firmy Apple.


Kryty

Kryty nejsou jen pěknou ozdobou mobilního telefonu, jsou také důležité pro jeho ochranu! A nejlepší na nich je, že je můžete zcela přizpůsobit svému stylu! Chcete vyniknout a zaujmout s růžovým shining krytem? Nebo vsadíte na minimalistický metalický kryt? Možnosti jsou nepřeberné! Vyberte si ten, který se nejvíce líbí právě vám.

Ochranné sklo kamery

iPhone 15 je, ostatně jako téměř všechny modely od Apple, proslulý svou nekonkurenční kvalitou foťáku. Aby se vám však kamera neznehodnotila škrábanci, pořiďte si tvrzené ochranné sklo na kameru. Nijak nezhoršuje kvalitu fotek a chrání před znečištěním či poškozením.

Bezdrátová nabíječka

Nebaví vás všude hromada kabelů? Sáhněte po bezdrátové nabíječce na iPhone 15, která vás nezklame díky svému vysokému výkonu a praktičnosti. Pohodlné dobíjení, které vypadá stylově a nezamotáte se při něm do hromady zbytečných kabelů!

 

Článek se týká těchto produktů

Obal / kryt na Apple iPhone 15 Pro černý - CARBON

Pouzdro Carbon je elegantní a stylové pouzdro, které poskytuje plnou ochranu i v náročných podmínkách. Pouzdro je vyrobeno z odolné a nárazuvzdorné gumy. Funguje při provozování extrémních sportů a v jiných náročných podmínkách.

Bezdrátová nabíječka s MagSafe pro Apple iPhone bílá,15W - LKH-W1

Indukční nabíječka podporující standardní bezdrátové nabíjení Qi. Vyrobena v minimalistickém stylu, ideální do kanceláře i domácnosti.


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.