Pět výhod iOS

iPhony a iPady od Apple nabírají stále větší popularitu. Spousta lidí je stále věrná Androidu pro jeho různorodé funkce a možnost kreativní úpravy hardware i software. Přesto, když se lidí zeptáte na tipy na dobrý smartphone, doporučí vám spíše iPhone. Takže jaké jsou vlastně výhody iOS?


Bezpečnost

Telefon iPhone s operačním systémem iOS zajišťuje mnohem větší bezpečnost. Jestliže svůj telefon používáte například k elektronické korespondenci nebo internetovému bankovnictví, bezpečnost by měla být opravdu na prvním místě.

Propojený systém

Jestliže sháníte nový telefon a již máte nějaké Apple produkty, jako Mac nebo iPad, měli byste zvážit koupi iPhone kvůli perfektnímu propojení systému. Můžete například začít psát poznámku do svého telefonu a dokončit ji na vašem iPadu a zprávy ze svého iPhone můžete na svůj Mac obdržet i když je váš telefon tisíce kilometrů daleko a vypnutý.

Apple Pay

Přestože se Android snaží vymyslet co nejefektivnější způsob plateb přes telefon, stále nesahá Apple Pay ani po paty. Apple Pay je nejpopulárnější metodou plateb z mobilu a to především z důvodu velmi snadného používání. Zároveň Apple Pay nepodporuje pouze jednu debetní nebo kreditní kartu, ale do své Apple peněženy jich můžete nahrát mnohem více.

Apple podpora

Apple zajišťuje jeden z nejlepších klientských servisů. Ačkoliv iPhony i Androidy většinou fungují poměrně dobře a jsou uzpůsobené na každodenní užívání, někdy se zkrátka může něco pokazit a v takovém případě se opravdu hodí mít k dispozici Apple Support. Poradci jsou připraveni vám poradit na fóru, v live chatu nebo si dokonce můžete rezervovat schůzku ve vašem nejbližším Apple obchodu a váš telefon na místě svěřit do rukou experta.

FaceTime

Nesmíme zapomenout také na známý FaceTime, funkci, která je exkluzivní pouze pro uživatele systému iOS. Umožňuje vysoce kvalitní spojení s jinou osobou, která také vlastní iPhone. Po celou dobu hovoru se navzájem vidíte přes přední kameru a to i bez použití Wi-Fi připojení.


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.