Potřebuje Váš telefon servis?

Znáte to, snad každému z nás se někdy podařilo upustit telefon na podlahu, nebo jej omylem utopit. V případě, že vás telefon zlobí není nutné jej hned měnit za nový, zvlášť pokud jste si na svého oblíbence zvykli. Pokud nechcete investovat tisíce do nového modelu, nechcte si váš mobilní telefon opravit. Na ty časté i méně časté závady jsme tu pro vás.


Výměna displeje

To už jsme snad zažili všichni, pár sekund a mobilní telefon je na zemi, v lepším případě to skončí škrábanci a v tom horším úplným poškozením displeje.


Výměna baterie

Baterie patří mezi nejdůležitější komponenty telefonu. Kvalita baterie se časem zhoršuje a ztrácí kapacitu.


Jak poznat nefunkční a špatnou baterii?

Pokud máte podezření na nefunkční baterii, tak nejjednodušší, co můžete udělat zkontrolovat zadní kryt telefonu. Dříve bylo mnohem jednoduší baterii zkontrolovat, u dnešních modelů je to poněkud těžší. Pokud se vám podaří sundat zadní kryt, baterii si prohlédněte, pokud je vypouklá nebo má na sobě bíle fleky, je potřeba ji vyměnit.
V případě, že se nedostanete pod zadní kryt a baterie potřebuje vyměnit, můžete pozorovat vypoukliny i pod krytem telefonu.
Dalším znakem nefunkční či poškozené baterie může být vysoká teplota telefonu při nabíjení.

Nefunkční mikrofon

Špatná slyšitelnost během hovoru, nebo šumění a praskání, základní varovné signály špatného či poškozeného mikrofonu.


Čistění oxidace

Pokud si nejste vědomi toho, že jste telefon utopili, zpravidla oxidaci sami nepoznáte, může se projevovat různě. Projevy můžou být špatné nabíjení, telefon odmítá posílat sms, nebo volá sám od sebe.
Dostalo se vám do telefonu větší, či menší množství vody? Telefon vypněte a nechte si od nás telefon vysušit. Mechanicky oxidaci vyčistíme.

Toto byly nejčastější závady, které se mohou vašemu mobilnímu telefonu přihodit. Další servis, který poskytujeme naleznete zde.

Pro rychlé zjištění ceny opravy Vašeho mobilního telefonu vyberte v menu značku a typ svého mobilního telefonu. V případě, že byste si nevěděli rady, neváhejte se obrátit na naše servisní oddělení na:

tel.: 739 90 91 90
servis@mobilmajak.cz


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.