Prakticky a stylově: mobilní příslušenství GUESS

Pouzdra, kryty či obaly. Při koupi Vašeho telefonu velmi často skloňovaná slova. Někteří z nás jsou při výběru nenároční a sází na roky ověřenou klasiku. Někteří před koupí zvažují veškerá pro a proti, co se ochrany a praktičnosti příslušenství k telefonu týče. Pravděpodobně nebudeme daleko od pravdy, když si dovolíme říci, že obzvlášť u žen hraje důležitou roli také vzhled. 


Mobilní příslušenství značky GUESS skloubilo tyto aspekty dohromady a nabízí praktické a elegantní mobilní doplňky pro ženy. Abychom Vám pomohli s výběrem, představíme si několik základních a nejoblíbenějších typů již zmiňovaných mobilních krytů a obalů.

Knížkové pouzdro

Tento typ pouzdra má hned několik výhod. Nejenže chrání zadní stranu Vašeho telefonu, ale také chrání i display.  Knížkové obaly mají prostor pro uložení karet a dalších dokladů. Na druhou stranu nevýhodou pro některé může být obtížnější manipulace právě kvůli odklápěcímu víku.

Pouzdrové obaly na IPhone nabízí sortiment příslušenství GUESS v různých provedeních.

Zadní kryt

Klasický zadní obal v různých variantách a provedeních. Nejoblíbenější typ krytu chrání zadní i boční část telefonu. V tomto případě je důležité chránit také display. Ať už máte IPhone, Samsung, Xiaomi nebo jinou značku vyberte si k obalu také tvrzené sklo. GUESS neopomenul na milovnice klasiky ani  na vyznavačky extravagance, tento obal na Apple iPhone 11 je jasnou volbou pro ženy, které se nebojí originality. 

Pro lepší a jistější manipulaci je možné na telefon přidat praktickou úchytku. Velmi populární jsou prstenové držáky na telefon. 

Crossbody obaly

Pokud máte ráda svůj telefon stále po ruce a nerada hledáte v kabelce, pak právě pro vás jsou vhodné crossbody obaly. Jedná se o velmi praktický typ ochrany, hodí se v běžné dny a skvělým parťákem bude při cestování.

Crossbody kryt na Apple Iphone od značky GUESS nabízíme ve dvou variantách.

 

V tomto článku jsme shrnuli základní typy obalů a krytů na telefony a představili jsme Vám stylové zástupce příslušenství značky GUESS. Další příslušenství naleznete zde.

Článek se týká těchto produktů


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.