Pro a proti bezdrátových nabíječek

Bezdrátové nabíječky se stávají stále populárnější volbou pro nabíjení elektronických zařízení, jako jsou chytré telefony a hodinky. Přemýšlíte o jejich pořízení? Pak jste tady správně!
Dnes se totiž podíváme na výhody a nevýhody této technologie.


Výhody bezdrátových nabíječek:

-Pohodlí: Bezdrátové nabíječky eliminují potřebu zapojovat a odpojovat kabely, což je pohodlné a usnadňuje nabíjení.

-Estetika: Bezdrátové nabíječky mohou přispívají k uklizenějšímu vzhledu pracovního stolu nebo nočního stolku bez všudypřítomných kabelů.

-Univerzálnost: Mnoho moderních zařízení podporuje bezdrátové nabíjení, což znamená, že můžete používat jednu nabíječku pro mnoho různých zařízení.

-Dlouhodobá ochrana konektorů: Používáním bezdrátového nabíjení se snižuje opotřebení konektorů na zařízeních, což prodlužuje jejich životnost a zvyšuje potenciální cenu telefonu při prodeji.

Nevýhody bezdrátových nabíječek:

-Nižší rychlost nabíjení: Bezdrátové nabíječky obvykle nabíjejí zařízení pomaleji než kabelové varianty.

-Větší spotřeba energie: Při bezdrátovém nabíjení dochází ke ztrátě energie při přenosu, což může znamenat vyšší náklady.

-Omezení používání zařízení: Zařízení musí být při nabíjení na jednom místě, což je omezující při používání telefonu.

Článek se týká těchto produktů

Bezdrátová nabíječka 15W MagSafe bílá - Baseus

Bezdrátová nabíječka pro novou řadu iPhone 12. Vybaveno magnety MagSafe. Díky perfektně slícovaným magnetům pevně přilne k iPhonu, což urychluje doplňování energie. Hlavní výhodou nového designu je vylepšená cívka, která dokáže…

Bezdrátová nabíječka 15W - DUZZONA W1

Bezdrátová nabíječka DUZZONA W13 je navržena s vestavěným magnetem MagSafe pro iPhone řady 12 a novější. Podporuje výkon až 15 W pro zajištění rychlého nabíjení a je kompatibilní se všemi smartphony kompatibilními s Qi a také…

Bezdrátová nabíječka Base Plug Wireless - černá

Bezdrátová nabíječka s Qi certifikací, rychlonabíjením o výkonu až 15W a protiskluzovým povrchem. Díky světelné LED navigaci vždy poznáš, jestli nabíjíš nebo už máš nabito.


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.