Seznamte se s technologií ClearPlex

Pokud se bavíme o ochraně našeho telefonu, tabletu, nebo  notebooku vždy je nejpalčivějším tématem zrovna displej. Škrábance, praskliny a nenávratně poškozené displeje patřím k těm nejnákladnější opravám. Není to úplně dávno, kdy se ochranné skla daly sehnat pouze pro nejpopulárnější telefony a značky. Ale poptávka po ochraně displeje neúprosně roste a tomu jsme se přizpůsobili i my. 


Co už víme?

Skla a ochranné folie zaplnili obrovskou díru na trhu. S rostoucí náročností uživatelů už ale ztrácí na atraktivitě. Ochranné příslušenství tohoto typu nejsou vždy v patřičné kvalitě, nezakrývají displej adekvátně, přidávají mlhavý vzhled, znesnadňují používání dotykového displeje. Asi se shodneme na tom, že jste nezaplatili za telefon s špičkovou kvalitou displeje, aby ji pak skryla ochranná folie nebo sklo. 

Nemluvě o již zmíněné omezené nabídce na vybrané typy telefonů a tabletů. Prostě se dostane jenom na ty nejpopulárnější


Aplikace ochranného příslušenství 

No a pokud se zadařilo a na českém trhu, případně na tom zahraničním jste našli ochranné příslušenství displeje pro Vaše zařízení přichází kámen úrazu. Aplikace! 

To bude rychlovka, že? No ani tak ne. I přesto, že výrobci dělají vše pro to, aby aplikaci co nejvíce zjednodušili ( přidávají vlhčené ubrousku, čistící papírky a někdy možná i návod), tak to prostě rychlovka není. 

Nejdříve je zapotřebí, aby jste zajistili to, že displej bude naprosto čistý a bez šmouh. Cokoliv na něm zůstane, už zůstane navždy pod ochrannou fólií či sklem. No a ta napjatá situace, když čekáte, zda se na displeji objeví ty otravné vzduchové bubliny? Tohle dotáhnout k dokonalosti může trvat hodiny i dny a někdy je to prakticky nemožné. 


Tak už si konečně představme ClearPlex

ClearPlex je dokonale čirou ochrannou folií, původně určenou pro ochranu skel závodních vozů. Nyní je tento patentovaný výrobek dostupný pro displeje mobilních zařízení, tabletů a dalších el. zařízení, která chrání před poškrábáním a rozbitím. V případě výměny zanechává displej v původním stavu, jedná se o vícevrstvý film, který ulpívá na skle, avšak na konci své životnosti může být beze stop odstraněn.

Nezáleží na tom, zda máte nejnovější zařízení na trhu, ClearPlex vám přizpůsobíme na míru. Aplikace fólie ClearPlex přímo pro Váš model vyříznutá na speciálním stroji našimi techniky zabere maximálně 15–20 minut. Fólie následně během dalších 48 hodin získává své unikátní vlastnosti a stává se tak dokonalou ochranou displeje Vašeho telefonu. Nejenže poskytuje ochranu před poškrábáním či rozbitím, na dotek připomíná sklo, nenarušuje čitelnost displeje a poskytuje ochranu proti UV záření.


Proč chtít ClearPlex?

- Vhodné pro více než 2 000 zařízení
- Dostupné pro telefony, tablety, kamery, notebooky, Mp3, GPS a další
- Používáno ve vesmíru
- Samozacelující schopnost
- Nerozbitnost fólie
- Ochrana i pro telefony se zaoblenými hranami
- Dokonalá čirost
- Povrch jako skutečné sklo


Navštivte jednu z našich prodejen.
Nyní je tento patentovaný výrobek dostupný pro displeje mobilních zařízení, tabletů a dalších el. zařízení, která chrání před poškrábáním a rozbitím.

Jedná se o unikátní ochranu pro Vaše zařízení, kterou používá například také NASA či závodníci NASCAR. Fólii pro Vaše zařízení vyřízneme přímo na našich prodejnách, přičemž aplikace našimi prodejci zabere pouhých 15-20 minut. Fólie následně tvrdne dalších 48 hodin, po kterých zajistí maximální možnou ochranu pro Vaše zařízení.

 Zdroj:ProtectionPro - Clearplex (clear-plex.cz)


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.