Speciální obaly na telefon

S horkými letními dny jednoznačně přichází i dovádění ve vodě. Ať už jste u moře v Chorvatsku, nebo jen sjíždíte Vltavu, vystavujete vaši elektroniku zvýšenému nebezpečí. Jak tedy ochránit váš telefon před utopením a zároveň pořídit spoustu fotek z dovádění v bazénu?


Vodotěsné obaly se často setkávají s vlnou pochybností. Jsou často podrobovány zátěžovým testům, které je vystaví násobně nepříznivějším podmínkám, než které vás venku běžně potkají. Přesto ve většině případů procházejí jak se říká na výbornou. Nemusíte se proto bát, že by obal nezvládl sjíždění Vltavy, skotačení v bazénu nebo dovolenou u moře.

Nejen že obal ochrání váš telefon před utopením, díky vzduchovým kapsám po bocích obalu zůstane váš telefon při vyklouznutí z rukou plavat na hladině. Také je telefon skrz pouzdro plně ovladatelný, takže můžete bez strachu ze zničení odepisovat na zprávy či pořizovat fotky.

Kryty ze série Roar Amber

Mimo to, že tyto kryty jsou elegantní, stylové a příjemné na dotek, mají ještě jednu neopominutelnou vychytávku. Silikonový kroužek na zádech obalu usnadní jeho držení a zabrání pádu. Poslouží také při focení selfie a využijete jej i jako držák při sledování filmů či seriálů.

Kryt je matný a nabízený v mnoha barevných odstínech z protiskluzového materiálu. Prstenec také můžete složit, takže se nemusíte bát, že by vám při běžném zacházení zavazel. 

A na závěr přinášíme ještě tip na sérii obalů Guess na iPhone, která vás zaujme svým neotřelým a přesto elegantním designem.

Článek se týká těchto produktů

Pouzdro / obal voděodolné modré

Univerzální modrý voděodolný obal na telefon vhodný pro pořizování fotografií nebo videí při vodních sportech. Je vyroben z odolného silikonového materiálu a má dvojité zavírání, aby byl telefon spolehlivě ochráněn před vodou a…

Pouzdro / obal voděodolné bílé

Univerzální bílý voděodolný obal na telefon vhodný pro pořizování fotografií nebo videí při vodních sportech. Je vyroben z odolného silikonového materiálu a má dvojité zavírání, aby byl telefon spolehlivě ochráněn před vodou a…

Obal / kryt na Apple iPhone 13 černý - Roar Amber

Matné zadní pouzdro s kroužkem. Chrání jemný kryt zařízení před poškrábáním a poškozením. Vybaveno speciálním kroužkem, který usnadňuje sledování filmů ve vodorovné poloze. Kompatibilní s magnetickými držáky do auta. Vyrobeno z…

-40%

Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.