Stylové příslušenství GUESS

Ach to příslušenství, někteří z nás jsou při výběru nenároční a sází na roky ověřenou klasiku. Někteří před koupí zvažují veškerá pro a proti, co se ochrany a praktičnosti příslušenství k telefonu týče. Pravděpodobně nebudeme daleko od pravdy, když si dovolíme říci, že obzvlášť u žen hraje důležitou roli také vzhled.

 


Mobilní příslušenství značky GUESS skloubilo tyto aspekty dohromady a nabízí praktické a elegantní mobilní doplňky pro ženy. A v tomto článku si představíme oblíbence od této značky.

Obaly na Airpody
Není nic horšího než Airpody pohozené v kabelce, co? A pak najít jenom jeden? Ne, ne a ne. To prostě nechceme. No a co vás motivuje více, než je pěkně uložit do stylového obalu? (Okay, možná samotná cena Airpodu by vás mohla motivovat k tomu je neztratit :D)
A jaké doporučujeme za nás?

Crossbody obaly
Pokud máte ráda svůj telefon stále po ruce a nerada hledáte v kabelce, pak právě pro vás jsou vhodné crossbody obaly. Jedná se o velmi praktický typ ochrany, hodí se v běžné dny a skvělým parťákem bude při cestování.

Reproduktory
Dámská jízda, párty a nebo to jenom chcete doma rozjet při úklidu? Taky znáte, když už je telefon na nejvyšší hlasitosti ale stále to není ono? Je ten správný čas napárovat skvělý bluetooth reproduktor značky GUESS. Nejenže nabízí špičkový zvuk, ale také vypadá špičkově. Win, win.

V tomto článku jsme vám představili jsme Vám stylové zástupce příslušenství značky GUESS. Další příslušenství naleznete zde.

Článek se týká těchto produktů


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.