TOP 5 příslušenství

Příslušenství pro mobilní telefony je v každodenním životě stejně důležité jako mobilní telefon. Pro většinu z nás by bylo obtížně fungovat pouze s telefonem, bez příslušenství. Ať už se jedná o powerbanky, sluchátka, nebo chytré hodinky. Tyto doplňky jsou dnes skoro nutností. Které z nich opravdu stojí za to pořídit.



1. Selfie tyč

Už vás unavuje bolestivé natahování paží při pokusu o selfie na šířku? Pravděpodobně byste si měli pořídit selfie tyč, která vám pomůže s těmito situacemi. I když její popularita klesá, stále je dobré mít při dovolené jednu s sebou.

2. Powerbanka

Powerbanka je jedním z nejdůležitějších doplňků, které byste měli mít vždy u sebe. Typická baterie v moderním smartphonu má něco mezi 3 000 a 4 000 mAh. Doporučujeme použít kapacitu powerbanky ideálně 10 000 mAh.

3. Sluchátka

Ačkoliv se kvalita originálních sluchátek přibalených k telefonu poměrně zlepšuje, doporučujeme investovat do kvality. Pokud chcete poslouchat hudbu nebo máte rádi sport, zvažte investici do některých Bluetooth sluchátek.

4. Sada objektivů na fotoaparát

Díky sadě objektivů na mobil máte možnost dělat pěkné a vylepšené fotografie. Objektivy jsou lehké a vezmete je jednoduše s sebou na dovolenou či výlet do přírody.

5. Voděodolný obal

Ať už se chystáte na dovolenou na pláži nebo na horolezectví, je velmi důležité chránit telefon. Některá stěžejní zařízení nyní nesou odolnost proti vodě, ale to ne v každém případě jsou dostatečná.

To bylo našich pět tipů. Máme- li vybrat favorita, tak musíme za nás vyzdvihnout powerbanku a sluchátka. Bez těchto pomocníku by to nešlo.

Článek se týká těchto produktů

Pouzdro / obal voděodolné bílé

Univerzální bílý voděodolný obal na telefon vhodný pro pořizování fotografií nebo videí při vodních sportech. Je vyroben z odolného silikonového materiálu a má zavírání s trojitou ochranou, aby byl telefon spolehlivě ochráněn.…

Pouzdro / obal voděodolné černé

Univerzální černý voděodolný obal na telefon vhodný pro pořizování fotografií nebo videí při vodních sportech. Je vyroben z odolného silikonového materiálu a má zavírání s trojitou ochranou, aby byl telefon spolehlivě ochráněn.…

Selfie stick combo black

Universal selfie stick, enabling taking pictures without having to use the self-timer. The handle has an adjustable tilt angle with a value of 180 degrees, which allows you to adjust the inclination of the device to the needs…


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.