Tipy na dárky pro majitele iPhone 14

Máte ve svém okolí nějakého Apple nadšence se zbrusu novým iPhone 14? Tak to pro vás máme několik tipů na dárky, které by mohly opravdu potěšit!


Silikonový kryt

Velká výhoda transparentního krytu je, že nijak nezakryje krásu telefonu. Tento obal tedy potěší nejen někoho, kdo si na svůj telefon dává pořádný pozor a chce jej chránit před poškozením, ale také někoho s oblibou pro jednoduchost a minimalismus.

Obal Forcell

U obalů ještě chvíli zůstaneme. Obal od Forcell je totiž boží. Nejen že skvěle vypadá, ale zároveň úžasně padne do ruky. Telefon také spolehlivě chrání před poškozením. Navíc vám díky drobné kapsičce umožní snadný přístup ke kreditní kartě či jiným dokladům, budete tak mít všechno při ruce!

Ochranné sklo

A jestliže chcete, aby telefon zůstal opravdu v bezpečí a nepoškozený, hodí se také pořídit ochranné sklo, například od Bestsuit. To má totiž ultratenký design a po snadné instalaci, kterou zvládne opravdu každý, váš telefon spolehlivě ochrání před poškrábáním.

Lightning kabel

Kabelů není nikdy dost! A toho se dá skvěle využít právě o Vánocích. Podarujte někoho tímto užitečným doplňkem, protože ať už ho má člověk jen tak do zásoby, nebo například zvlášť do auta, aby nemusel vždy přenášet svůj kabel z domu, nikdy nezůstane nevyužitý. Mimo to právě kabel Baseus Yiven dostupný i na našem e-shopu disponuje nepřehlédnutelným oplétaným designem, který ho také činí velmi odolným vůči poškození či nalomení.

 

Článek se týká těchto produktů

Obal / kryt na Apple iPhone 14 Pro Max (6.7) zlatý - Forcell SHINING

Forcell Shining Case je mimořádně moderní a okouzlující pouzdro. Zářivý pudr na zadní straně pouzdra přitahuje vaše pohledy.

Obal / kryt na Apple iPhone 14 černý - Forcell Card

Silikonový kryt Forcell Card s místem na kreditní kartu vám umožní snadný přístup ke kreditní kartě nebo jiným dokladům, které běžně používáte.Telefon a kreditní karty budete mít vždy po ruce.

Tvrzené / ochranné sklo Apple iPhone 14 Pro 6,1" - černé Bestsuit Flexible Hybrid

Flexibilní hybridní sklo od firmy Bestsuit s ultratenkým designem. Vzhledem k tomu, že sklo nezakrývá celou obrazovku, je mimořádně snadné jej nainstalovat i pro běžného uživatele. Díky moderní formuli dobře přilne k obrazovce a…

Obal / kryt na Apple iPhone 14 PRO žllutý -  Forcell LEATHER

Ochranné pouzdro Forcell LEATHER z nejkvalitnější ekologické kůže. Dobře se hodí k telefonu a mírně zaoblené hrany chrání přístroj při pádech. 


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.