Tipy na dárky pro muže

Jestli ještě stále nevíte, čím letos podarujete své blízké, přinášíme vám pár praktických tipů na dárky pro muže!


Powerbanka

Jestliže váš muž netráví příliš času doma, určitě na svých cestách ocení powerbanku. Přenosná nabíječka na telefon totiž nepotěší jen pod stromečkem, ale i v náročné a dlouhé dny. Pro tipy se můžete podívat na naši nabídku powerbanek.

Držák na telefon do auta

Tráví váš muž spoustu času v autě? Určitě pak ocení držák na telefon. Stačí jej jednoduše umístit na palubovou desku a budete mít skvělý výhled na displej telefonu, který pak lze použít i jako

hands-free. Stojánek také usnadní používání navigace.

Kamera do auta

U aut ještě chvíli zůstaneme. I ten sebelepší řidič se občas nevyhne nějaké nehodě. A právě v těchto případech se hodí kamera do auta. Tenhle praktický dárek vám může ušetřit spoustu peněz!

Bezdrátová myš

A nakonec, pokud máte doma hráče videoher, určitě ocení dárek v podobě nové myši. A jestli ještě nemá doma bezdrátovou myš, tak s tímto dárkem určitě zazáříte! Neomezuje vás délkou kabelu, který vám taktéž na stole nebude překážet a baterie vydrží dlouhé měsíce či případně i roky! Zkuste například model C-Tech VLM-01.

 

Článek se týká těchto produktů

Power Banka 20 000mAh černá

Zkraťte si čekání s powerbankou ADATA P20000QCD! Tato powerbanka je vybavena velkou baterií 20 000 mAh, má kompaktní formát a podporuje standardy Qualcomm QC 3.0 a USB Power Delivery 3.0.


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.