Tipy na jaro

Po dlouhé zimě jsme se dočkali a opět nás navštívilo jaro! S jakými produkty můžete příchod sluníčka letos přivítat? Jaro se často nese v duchu procházek, příroda se budí k životu, a jestliže si nechcete zrovna vychutnávat zpěv ptáčků, můžete si ve sluchátkách pustit svou oblíbenou hudbu! A jestli se chcete s venkovním prostředím dokonce sladit, můžete si pořídit tematickou krabičku na airpody od Guess.


Obaly na Airpody
Není nic horšího než Airpody pohozené v kabelce, co? A pak najít jenom jeden? Ne, ne a ne. To prostě nechceme. No a co vás motivuje více, než je pěkně uložit do stylového obalu? (Okay, možná samotná cena Airpodu by vás mohla motivovat k tomu je neztratit :D)

Paměťové karty
Příroda probouzející se k životu nenutí člověka jen k procházkám, ale také ke krásným fotkám. A jestliže s sebou nechcete nosit neprakticky velký fotoaparát, dozvíte se, jaký mobilní telefon bude vašim ideálním společníkem v našem článku Jak na kvalitní fotky z telefonu. A aby váš telefon dokázal pojmout každý váš jarní zážitek, můžete zvážit koupi paměťové karty.

Tak neváhejte, běžte ven a naplno si užijte hřejivé sluneční paprsky!

Článek se týká těchto produktů

Paměťová karta micro SD 128GB - Kingston

Paměťová karta Kingston najde uplatnění v chytrých mobilních telefonech, tabletech, nebo přenosných kamerách. Nabízí zvýšenou rychlost a kapacitu pro rychlejší načítání aplikací. Díky rychlosti umožňuje nahrávat video v rozlišení…


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.