Tipy na nejlepší mobilní hry

Jelikož mobilní hry nenabírají jen na popularitě, ale také na své kvalitě a propracovanosti, přinášíme vám dnes několik tipů na hry na telefonu, které vám přinesou opravdu nezapomenutelné herní zážitky plné emocí a akce.


Monument Valley

Začneme zlehka. Monument Valley je skvělá oddechovka, která vás zavede na cestu plnou tajemství. Vaším úkolem je pomoci hlavní postavě Roze a jejímu dítěti projít roztomilými a kouzelnými světy. Hra je plná optických iluzí a výzev, které vám nedovolí se odtrhnout.

Call of Duty: Mobile

Pro všechny fanoušky série je Call of Duty nyní dostupné i na mobilních telefonech. Můžete se účastnit bitev s hráči po celém světě, získat převahu na mapách a sbírat širokou škálu zbraní a vybavení, které si můžete libovolně vylepšovat.

PUBG Mobile

U stříleček ještě chvíli zůstaneme. PUBG Mobile je totiž jedna z nejpopulárnějších mobilních her na světě. Cílem je přežít v boji s dalšími 99 hráči na ostrově plném zbraní a vybavení. Bojujte sami nebo s přáteli a staňte se posledním hráčem, který přežije!

Genshin Impact

Gensing Impact je akční RPG hra plná dobrodružství a výzev. Hra vás zavede do fantastického světa Teyvat, kde budete bojovat proti nebezpečným protivníkům a objevovat nové lokace.

Wild Rift

Všichni fanoušci League of Legends, zpozorněte! Wild Rift je totiž nová mobilní verze populární počítačové MOBA hry. Vyberte si jednoho ze stovky hrdinů a spolu se čtyřmi spoluhráči poražte nepřátelský tým a probojujte se až do jejich základny! Mobilní verze plně odpovídá té počítačové, proto se nemusíte bát učení nových mechanik.


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.