Tipy na příslušenství: Jarní slevy 2023

Na Mobil Maják začíná sezóna slev! Pokud hledáte kvalitní ochranné obaly a příslušenství pro své mobilní zařízení, neváhejte a podívejte se na naši nabídku. Nyní nabízíme slevy na mnoho produktů včetně obalů pro nejnovější modely jako je iPhone 14 nebo Samsung Galaxy S23.


Ale slevy na našem e-shopu nekončí jen u obalů. Nabízíme také slevy na ochranná skla, která jsou důležitým doplňkem k vašemu mobilnímu telefonu. Naše ochranná skla jsou vyrobena z kvalitních materiálů a nabízí vysokou úroveň ochrany proti poškození displeje.

Pro ty, kteří hledají stylové řešení pro uložení svých AirPodů máme v nabídce řadu krabiček a obalů. Všechny produkty jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a nabízejí různé designy. Mezi nejpopulárnější patří 3D obal s designem Karla Lagerfelda, který u nás právě seženete za zvýhodněnou cenu!

Využijte naši aktuální nabídku a kupte si kvalitní ochranné obaly a příslušenství pro svá mobilní zařízení.

 

Článek se týká těchto produktů

Obal / kryt na Apple IPHONE 14 ( 6.1 ) černý - Forcell CARBON Case

Pouzdro Forcell Carbon je elegantní a stylové pouzdro, které poskytuje plnou ochranu i v náročných podmínkách. Díky svému vzhledu si ho oblíbí i ti nejnáročnější uživatelé.

Pouzdro / obal na Samsung Galaxy S23 zelené - knížkové RAZOR Book

Luxusní pouzdro Razor je zárukou ochrany telefonu v prestižním stylu. Vyztužené rámy, měkký vnitřní materiál a magnetická spona ochrání zařízení před poškrábáním a poškozením.

Obal / kryt na Samsung Galaxy S23 modrý - SOFT Case

kryt telefonu • kompatibilní se smartphonem Samsung Galaxy S23 • materiál: silikon • stylový design • jemný na dotyk, zajišťuje pohodlné ovládání telefonu • ochrana ze všech stran

Obal / kryt  na Samsung Galaxy S23 Ultra modrý - Silicone Lite

Minimalistický, elegantní design jako perfektní doplněk k vašemu smartphonu.   Vysoce kvalitní silikon a vnitřní podšívka z mikrovlákna zajistí spolehlivou ochranu zařízení před poškrábáním. Díky povrchové úpravě Soft-Touch je…

Obal / kryt na Samsung Galaxy S23 Ultra modrý - NOBLE Case

nevšední a elegantní design konstrukce z 3 různých materiálů vnější textura pro bezpečný úchop vnitřní textura roznáší otřesy při nárazu výřezy pro konektory


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.