Tipy na vánoční dárky pro muže

Vánoce se blíží. Možná jste celý rok poslouchali své blízké a mezi řádky hledali jejich tajná přání. Možná už vám do rukou dorazil i dopis pro Ježíška. A možná už máte dokonce nakoupeno. A nebo taky ne. Pokud patříte k těm, kteří potřebuji s výběrem dárku poradit, nebo se jenom nechat inspirovat jste tady správně. Ani tentokrát jsme na vás nezapomněli a rozhodli jsme se s vámi podělit o pár tipů pod vánoční stromeček.


V případě, že máte doma fajnšmejrka a milovníka nejnovějších mobilních trháku, neváhejte pro něj jako dárek pořídit mobilní příslušenství k jeho chytrému telefonu.

Letošní podzim firma Apple představila 14. generaci iPhonu, iPhone 12. Příslušenství k němu naleznete i u nás.

Za nás doporučujeme kryt na Apple iPhone 12 zelený - Forcell NEW ELECTRO MATT. Luxusní provedení, kvalita a nápaditý vzhled. Spojení elegance a praktičnosti.

Koukněte také po bezdrátových sluchátkách Apple AirPods Pro. Ty se stanou nezbytným doplňkem iPhonu Nabídnou perfektní reprodukci zvuku, potlačují okolní hluk a jsou velice pohodlná. Měkké silikonové koncovky ve třech velikostech se přizpůsobí tvaru vašeho ucha, díky čemuž vám bez problémů padnou. Sluchátka se postarají o to, aby při poslechu nerušilo okolí, ale zároveň disponují režimem propustnosti. Jejich součástí je nabíjecí pouzdro, které umožní je bez omezení využívat po celý den.

No a pokud chcete potěšit někoho z týmu Samsung, mějte na vědomí, že firma na začátku roku představila chytrý telefon Samsung Galaxy S20. No a příslušenství pro tohoto fešáka naleznete zde.

No a pokud si stále nejste jistí nechte si od nás poradit. - A nebojte se, pokud nakupujete dárky na poslední chvíli, rádi vás přivítáme na prodejně i na štědrý den.  

 

Článek se týká těchto produktů

Pouzdro / obal na Samsung Galaxy J3 2017 černé - knížkové SMART

Populární zavírací obal Smart Case Book poskytne Vašemu telefonu Samsung Galaxy J3 2017 účinnou ochranu, zároveň však překvapí svým elegantním, avšak jednoduchým vzhledem. Praktické lehce uzavíratelné pouzdro vytváří společně s…


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.