Tipy na vánoční dárky pro ženy

S prvním sněhem přichází i první obavy ohledně Vánoc. Ještě nevíte, čím letos podarujete své blízké? Podívejte se na naše tipy na praktické a moderní dárky pro ženy.


Chytré hodinky

Ke zdravému životnímu stylu, který si mnozí z nás dají za cíl, může také pomoct Xiaomi sportovní náramek. Je schopný monitorovat vaši tělesnou ale i spánkovou aktivitu, počet nachozených kroků, či vám změřit tlak i puls. Novinkou je i hlasový asistent a bezproblémové propojení náramku s mobilním telefonem.

Chytrá osobní váha

Známe to všichni, po horách cukroví a bramborového salátu přichází pravidelné každoroční předsevzetí. S tím vám může pomoct právě chytrá osobní váha, která poskytuje spoustu výhod. Můžete si ji spárovat s mobilní aplikací, je kompatibilní se systémy Android i iOS a dokáže vám kromě váhy například vypočítat i podíl tuků ve vašem těle.

Ambientní světlo

Má vaše žena ráda romantickou atmosféru? S tímto RGB světlem si ji snadno užijete kdekoli a kdykoli. Nastavte si teplotu a barvu osvětlení, která bude perfektně ladit k vaší náladě. Potěší vás také možnost hlasového ovládání a baterie s vysokou výdrží.

USB Ventilátor

Musíme uznat, že tento vánoční dárek je opravdu spíš investice do budoucna, přesto jej ale oceníte, až teplota venku zase stoupne. USB Ventilátor jednoduše jen zapojíte do vašeho telefonu a při projíždění instagramu v MHD vás perfektně osvěží a ochladí.

 

Článek se týká těchto produktů

Silikonový řemínek FIXED Silicone Strap pro Xiaomi Band 7/ Mi Band 6/ Mi Band 5, růžový

Náhradní silikonový řemínek FIXED Silicone Strap dodá vašemu chytrému náramku Xiaomi nový a stylový vzhled.

Xiaomi Smart Band 7 - černé

Materiál řemínku: TPU   Voděodolnost: 5 ATM Displej: AMOLED 1.62, 192 x 490, 326 PPI Dotyková obrazovka: ano   Paměť:   *RAM: 8MB PSRAM *ROM: 8MB Nor Flash + 128 MB Nand Flash   Senzory:   *3-axis accelerometer + 3 axis…

Univerzální zasouvací pouzdro 6,5", hnědé- GUESS

Guess 4G PU Phone bag je perfektní taška přes rameno, nejen pro Váš telefon, peněženku, doklady, klíče. Prostě kapsa přes rameno na cokoliv budete potřebovat. Je vyrobena z kvalitní EKO kůže, vnější část zaujme jemně texturovaným…


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.