Tři nejvýhodnější android telefony

Mobilní telefony jsou našimi neodmyslitelnými společníky už pěknou řádku let. Přesto ne vždy chceme do mobilu investovat veškeré své úspory. Dneska vám ukážeme telefony, jejichž poměr ceny a kvality vás svou výhodností dozajista překvapí.


Xiaomi Redmi Note 9
vás na první pohled zaujme svou rozmanitou a moderní nabídkou odstínů, šesti a půl palcovým displejem a rovnou čtyřmi objektivy. Výkon baterie tohoto fešáka je opravdu ohromný, na jedno nabití vydrží až 33 hodin telefonování nebo 147 hodin pouštění hudby! Mimo to se také díky rychlému nabíjení dobije téměř okamžitě. Výkonný osmijádrový procesor vám pak zajistí dechberoucí zážitek z plynulého hraní.

Samsung Galaxy A50
je velmi tenký a elegantní. Zadní část je vyrobena z 3D skla a díky ladným liniím se s telefonem skvěle manipuluje. Display se rozprostírá až k úplným okrajům telefonu a je v něm zabudovaný snímač otisků prstů. Trojitý fotoaparát s širokoúhlým objektivem fotí až v úhlu 123° a přední fotoaparát má zabudovanou funkci optimalizaci scény, u každého snímku se proto sám nastaví optimální jas nebo barevnost.

Xiaomi Redmi 10
byl jedním z příjemných překvapení minulého roku. Na trh přišel rovnou ve čtyřech barevných odstínech, obsahuje čtečku prstů, duální reproduktory a podporuje funkci NFC. Jeho výkonný procesor MediaTek Helio G88 podporuje vyšší obnovovací frekvenci displeje, díky kterému telefon šlape jako hodinky.


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.