Užitečná příslušenství, která vám usnadní život

Že se telefony staly běžnou součástí našeho každodenního života už dávno všichni vědí. Ale na trhu najdeme i spoustu příslušenství, které nám dokážou výrazně usnadnit den. Proto se dnes podíváme na nějaké vychytávky, o kterých jste dodnes nemuseli mít ani ponětí.


To, že podložka napomáhá hladkému pohybu myši a tlumí rány do stolu frustrovaných hráčů víme asi všichni. Ale co už někteří netuší je, že vám podložka může dokonce zachránit zdraví! Taková gelová podložka pod myš totiž uleví bolesti zápěstí, zvyšuje komfort při práci s počítačem a rapidně snižuje riziko vzniku syndromu karpálního tunelu. Proto pokud trávíte u počítače spoustu času, měli byste nad pořízením takovéto podložky určitě popřemýšlet.

Powerbanky se už před delší dobou dočkaly velké popularity. Externí baterie, kterou nemusíte využívat jen pro váš telefon, ale můžete si nabít také notebook, tablet nebo jinou elektroniku. Poslouží především ve chvílích, kdy se ocitnete na cestách a baterie vašeho zařízení se blíží k nule. Zkrátka jen vytáhnete malou skladnou krabičku a telefon znovu dobijete klidně v kapse. Pochopitelně i taková powerbanka potřebuje čas od času nabít, ale pokud jste opravdový dobrodruh, můžete si pořídit powerbanku se solárním nabíjením.

Voděodolný obal už zachránil nespočet mobilů. Perfektně se hodí například na dovolenou na vodě nebo u moře. Díky provázku na krk vám telefon neupadne a kdybyste se náhodou nechtěně vykoupali, nemusíte se o svoje zařízení bát. Přes tento obal lze také mobil úplně normálně ovládat. Takže až příště budete na loďce, můžete pořídit krásné fotky a nebýt přitom ve stresu ze ztráty mobilu a díky tomu, jak telefon drží na krku, můžete zaznamenat třeba i váš sjezd jezu!

Toto určitě nejsou jediná užitečná příslušenství na trhu, ale třeba jsme se vám alespoň trochu trefili do noty a vy některý z našich tipů rádi využijete!

Článek se týká těchto produktů

Pouzdro / obal voděodolné modré

Univerzální modrý voděodolný obal na telefon vhodný pro pořizování fotografií nebo videí při vodních sportech. Je vyroben z odolného silikonového materiálu a má zavírání s trojitou ochranou, aby byl telefon spolehlivě ochráněn.…

Podložka pod myš - textilní - černá

Měkká textilní podložka pod myš

Pouzdro / obal voděodolné černé

Univerzální černý voděodolný obal na telefon vhodný pro pořizování fotografií nebo videí při vodních sportech. Je vyroben z odolného silikonového materiálu a má zavírání s trojitou ochranou, aby byl telefon spolehlivě ochráněn.…


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.