Valentýnské slevy: Pořiďte moderní dárek

Valentýn je svátkem všech zamilovaných. A ať už chcete udělat radost své drahé polovičce, nebo jen sami sobě, přinášíme vám na Mobil Maják několik tipů na dárky, které potěší každého nadšence do mobilních technologií! A aby toho nebylo málo, tyto produkty vám přinášíme až v 50% slevě!


Selfie tyč

Chcete zaznamenat všechny vaše společné okamžiky a vzpomínky? Skvělým pomocníkem bude selfie tyč! Tento produkt je lehký, snadno se skládá a pomůže vám zachytit společně prožité chvíle z těch nejlepších úhlů! Mimo to pro snadnější a pohodlnější manipulaci obsahuje i bluetooth spoušť!

Bezdrátová sluchátka

Pokud hledáte skvělý a praktický dárek pro sebe nebo svého partnera, doporučujeme TWS sluchátka, která poskytují vynikající a jasný zvuk, můžete si tedy vychutnat vaši oblíbenou hudbu ve vysoké kvalitě.

Reproduktor HOCO

Jestliže preferujete poslech hudby se svým partnerem, nebo jen máte rádi hudbu opravdu nahlas, skvělou volbou je bluetooth reproduktor HOCO. Nabízí skvělý zvukový výkon a díky lehkému kompaktnímu designu a voděodolnosti je vhodný pro všechny druhy aktivit.

Obal na iPhone 13 od Guess

Pro všechny majitele iPhone 13 máme skvělý Valentýnský tip: pořiďte si stylový obal od Guess a spolehlivě ochraňte svůj telefon! Nejen že je praktický, ale má zároveň svěží, moderní a neotřelý design.

A mnoho dalšího zde.

 

Článek se týká těchto produktů

Selfie tyč bluetooth spoušť růžová

Univerzální růžová teleskopická Bluetooth selfie tyč pro skvělé fotografie, která má odpojitelnou Bluetooth spoušť pro samostatné použití do vzdálenosti 10 m. Navíc může být využívána i jako jednoduchý stativ.

FM Transmiter Bluetooth MP3 Baseus černý - CCALL-RH01/S05

Specifikace:Vstup PC: DC 12V-24Výstup: Dual USB 3.4AVerze Bluetooth: 4.2Název Bluetooth: S-06Přenosová frekvence: 87,5-108,0 MHz

Nabíječka do auta QWE CARBON 3xUSB QC3.0 7.2A 36W CC271-3A černá

Nabíječka do auta s funkcí rychlého nabíjení z řady CARBON. Je vybaven trojitým portem USB pro nabíjení dalších zařízení. Podporuje technologii Quick Charge 3.0. Příslušenství bylo vyrobeno mimo jiné z uhlíkových vláken, takže je…

TWS sluchátka FIXED Boom HD s bezdrátovým nabíjením, černá

Pokud hledáte sluchátka, která vám poskytnou perfektní hudební zážitek a zároveň absolutní svobodu od otravných kabelů, FIXED Boom HD jsou přesně pro vás. Sluchátka Boom HD nabízí dokonalou ergonomii, čistý design, extrémní výdrž…

Bezdrátová sluchátka s nabíjecím boxem QCY-T1C bílá

Absolutně bezdrátová sluchátka bez zbytečného kabelu podporující technologii Bluetooth v5.0. Podpora kodeků SBC a AAC. Dynamické 6mm měniče. Citlivé mikrofony s funkcí omezení okolního šumu. Nabíjecí baterie o kapacitě 40 mAh ve…

Cestovní nabíječka Forcell  vstup USB C s kabelem Typ C - 3A 25W s funkcí PD a QC 4.0

nabíječka s funkcí rychlého nabíjení PD a QC 4.0. Podporuje funkci AFC

Selfie tyč bluetooth spoušť bílá

Univerzální bílá teleskopická Bluetooth selfie tyč pro skvělé fotografie z dovolené, která má navíc odpojitelnou Bluetooth spoušť pro samostatné použití do vzdálenosti 10 m. Kromě toho může být využívána i jako jednoduchý stativ.


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.