Vánoční dárky na poslední chvíli

Nechali jste nákupy vánočních dárků na poslední chvíli? Nezoufejte! V MobilMaják.cz jsme na tyto případy připravení! Nejen že vám dnes přinášíme tipy na dárky, ale pomocnou ruku vám nabídneme kdykoli, i na štědrý den! Na všech našich prodejnách pro vás budeme i 24. prosince a to až do 12 hodin! Tak nezoufejte a doběhněte si pro dárky na poslední chvíli k nám!


Sluchátka

Co ale svým blízkým koupit? Koho by nepotěšila sluchátka! Společník na dlouhou cestu v autobuse či vlaku nebo vlastně na každou chvíli, kdy chce člověk tak trochu vytěsnit své okolí. Což se přeci jen po tom celém vánočním shonu hodí! Neváhejte tedy, kvalitní sluchátka jsou vhodným dárkem pro každého!

Kabely

Jestliže chcete potěšit své blízké (nebo ne tak blízké) osoby jednoduchým a praktickým dárkem, potěšit můžete i obyčejným kabelem k nabíjení! Copak se vám doma neztrácí? Nám rozhodně ano, a mít nějaký do zásoby vždycky potěší! A taky je to skvělé řešení, jestliže vaše peněženka v předvánočním shonu utrpěla velké ztráty!

Powerbanky

Už jste se někdy dostali do situace, kdy se vám vybil telefon v té nejhorší možné chvíli? My také! Ale vaši blízcí se už do této situace dostat nemusí, pokud jim pod stromeček nadělíte powerbanku. Ať už dětem na výlety nebo na tábory, abyste s nimi neztratili kontakt, nebo dospělým, kteří si při svém hektickém tempu nestíhají mnohdy ani nabít telefon, powerbanka je vždy vhodným dárkem!

Tohle jsou naše tipy na univerzální vánoční dárky na poslední chvíli. Jestliže vás však žádný z nich neoslovil, nebojte se dostavit na naši prodejnu, kde vám i o Vánocích s radostí pomůžeme s výběrem toho nejkrásnějšího dárku!

 

Článek se týká těchto produktů

Powerbanka 5000 mAh šedá - PURIDEA S12

Moderní powerbanka 5 000 mAh, šedá , výrobce PURIDEA S12

Power Banka 20000mAh s LCD černá HOCO

Parametry: Kapacita: 20 000 mAh Vstup: Micro-USB / Type-C - 5V / 2A Výstup: celkový výstup - 5V / 2A, jeden port - 5V / 2A LED indikace zbývající energie Materiál: ABS + nehořlavé materiály Rozměry: 145 x 68 x 28 mm Hmotnost:…

Kabel 3 v 1 Lightning / USB C / Micro USB RhinoTech

Kvalitní RhinoTech opletený multifunkční datový a nabíjecí kabel 3v1 s konektorem USB, zakončený hned trojicí konektorů (Lightning nabíjecí/datový port, USB-C nabíjecí port a MicroUSB – nabíjecí port).  

-19%
Bluetooth headset Mia mini E54 bílá - HOCO

HOCO bezdrátová sluchátka E54 Mia mini s 40mAh baterií pro 4 hodiny hovorů / hudby a 100 hodin pohotovostního režimu. Ideální nenápadný pracovní pomocník. Malé rozměry a nízká hmotnost zajišťují pohodlí a pohodlí bez obav z…

Sluchátka bluetooth bezdrátová T1C černé - QCY

Jedinečná bezdrátová sluchátka T1C od výrobce QCY zaujmou už na první pohled. Za velmi dostupnou cenu dokážou nabídnout víc než řada konkurentů. Například extrémní výdrž pět plus dvacet hodin. Navíc se skvěle nosí v uších díky…

Sluchátka bezdrátová, Xiaomi Buds 3, černá

Nabíjecí pouzdro, sluchátka, průvodce rychlým startem, nabíjecí kabel typu C, špunty.

Kabel USB-A/USB-C, 0.3m,šedý - Tactical

Nabíjecí kabel pro mobil i navigaci s doživotní zárukou Hledáte ten správný nabíjecí kabel pro vaši domácnost i na výlety?


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.