Vánoční dárky pro ženy

Blíží se vánoční období a s ním i radostné chvíle plné dárků a překvapení. Pokud hledáte perfektní vánoční dárek pro maminku, partnerku, dceru nebo kamarádku, máme pro vás skvělou inspiraci. Tentokrát se zaměříme na stylové obaly na mobil a bezdrátová sluchátka, která momentálně seženete na MobilMaják.cz ve velkých slevách!


Obaly na mobil pro elegantní ochranu

Obal na Apple iPhone 13 Pro starorůžový strom - knížkové Forcell MEZZO: Tento okouzlující obal spojuje vkusný design s maximální ochranou pro váš iPhone 13 Pro. Navíc díky knížkovému provedení nabízí i praktické kapsy na karty a peníze.

Kryt na Apple iPhone 13 Pro Max transparentní: Pro milovnice čistého a elegantního vzhledu je transparentní kryt ideální volbou. Nabízí optimální ochranu bez ztráty stylového vzhledu vašeho iPhone 13 Pro Max. 

Pouzdro / obal na Apple iPhone X černé - knížkové originální GUESS GUFLBKXEROBK: Pro ty, kteří ocení nádech luxusu, je zde knížkové pouzdro od značky GUESS. Černá barva a elegantní design dodají vašemu iPhone X nejen bezpečí, ale i šmrnc.

Bezdrátová sluchátka pro radost z poslechu

Bezdrátová sluchátka Mi True Wireless Earphones 2s: Vánoce jsou časem hudby a pohody, a co by mohlo být lepším dárkem než bezdrátová sluchátka od Xiaomi? Výborný zvuk, pohodlné nošení a elegantní design – to vše u nás získáte za skvělou cenu!

Bezdrátová sluchátka Hoco TWS EW14: Tyto sluchátka kombinují kvalitu zvuku se stylovým provedením a k tomu perfektně padnou! Ideální pro ženy, které chtějí být v kroku s moderní technologií. A aby toho nebylo málo, právě teď jsou ve slevě na MobilMajak.cz, což z nich činí skvělý vánoční dárek.

Článek se týká těchto produktů

Pouzdro / obal na Apple iPhone X černé - knížkové originální GUESS GUFLBKXEROBK

Elegantní ochranné pouzdro značky Guess nabízí ochranu mobilního telefonu před nečistotami, škrábanci a jiným povrchovým poškozením. Přesně padnoucí výřezy nezakrývají ovládací tlačítka, konektory ani fotoaparát telefonu. Pouzdro…

Obal / kryt na Apple iPhone 13 Pro MAX transparentní - Swissten MagSafe

Elegantní čiré pouzdro SWISSTEN MagStick vhodné pro dobíjení MagSafe. Baleno v blistru SWISSTEN

Pouzdro / Obal na Apple iPhone 13 PRO zelený strom - knížkové Forcell MEZZO

Pouzdro má dvě kapsy na doklady, do kterých můžete uložit karty i bankovky. Šňůrka připevněná k pouzdru zaručuje bezpečné uchopení pouzdra a umožňuje vám jej mít vždy blízko u sebe.

Pouzdro / Obal na Apple iPhone 13 Pro starorůžový strom - knížkové Forcell MEZZO

Pouzdro má dvě kapsy na doklady, do kterých můžete uložit karty i bankovky. Šňůrka připevněná k pouzdru zaručuje bezpečné uchopení pouzdra a umožňuje vám jej mít vždy blízko u sebe.

Bezdrátová sluchátka s nabíjecím boxem QCY-T1C bílá

Absolutně bezdrátová sluchátka bez zbytečného kabelu podporující technologii Bluetooth v5.0. Podpora kodeků SBC a AAC. Dynamické 6mm měniče. Citlivé mikrofony s funkcí omezení okolního šumu. Nabíjecí baterie o kapacitě 40 mAh ve…

Bezdrátová sluchátka TWS MUSIC SOUND, bílé

Kompaktní true wireless sluchátka Music Sound vám umožní naplno si užít bezdrátový poslech hudby. Po vyjmutí z nabíjecího pouzdra se každé ze sluchátek propojí s vaším telefonem samostatně pomocí technologie Bluetooth 5.0 a zbaví…

-50%

Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.