Výhody chytrých hodinek/náramků

Znáte ten pocit, kdy vezmete po dlouhém dni do ruky telefon a čeká na vás nepříjemné překvapení ve formě hromady zmeškaných hovorů? S chytrými hodinkami či náramkem už vás takový problém nebude trápit! Doby, kdy hodinky sloužily pouze jako ukazatel času jsou dávno za námi. Co všechno tedy moderní hodinky/náramky dokážou?


Například s fitness náramkem Xiaomi Mi Band 5 ještě určitě zvládnete dosáhnout své vysněné letní postavy! Nejenže obsahuje krokoměr, ale zvládají také měřit vzdálenost či rychlost pohybu, monitorovat váš spánek, či spočítat spálené kalorie! No opravdu, bylo někdy cvičení vůbec snadnější?

A v případě, že dáváte přednost klasice, od věci nejsou například chytré hodinky Xiaomi Mibro Air, které nezaujmou pouze svým designem, ale také svou odolností a nespočtem nabízených možností a vychytávek. Jednou z největších výhod fitness náramků a hodinek je až několikadenní či několikatýdenní výdrž na baterii při nepřetržitém provozu. Nemusíte se tedy bát denního nabíjení, které vás může po čase omrzet.

Chytré náramky/hodinky vám ale nepomohou jen při cvičení. Při ztrátě telefonu se z nich dokážete sami prozvonit v rámci pár vteřin, upozorní vás na příchozí zprávy, hovory a ostatní notifikace. Tak co, dáte jim šanci?

Článek se týká těchto produktů

RhinoTech řemínek Mi Band 5 světle růžová

Stylový náramek ze silikonu od Rhinotech pro vaše Mi Band 5. Již se nemusíte nijak omezovat, váš náramek můžete nyní kdykoliv sladit se svým outfitem díky široké škále nabízených barev.

Ochranná fólie na Xiaomi Mi Band 5 - Screenshiled

Kvalitní fólie představuje skvělý nástroj pro dlouhodobé zachování displeje Vašich hodinek XIAOMI Mi Band 5 v perfektní kondici.


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.