Vylepšete svůj outfit s luxusními popruhy Guess crossbody pro mobilní telefony - praktický a stylový doplněk!

Módní popruhy přes rameno pro nošení mobilních telefonů jsou stále populárnějším a moderním doplňkem, který ženy milují. Pokud ještě váháte, zda si pořídit popruh přes rameno pro váš mobilní telefon, přinášíme vám několik důvodů, proč byste si neměly nechat ujít tento trend.


Především, popruhy přes rameno jsou velmi praktické. Můžete si na ně pověsit svůj mobilní telefon a mít ho stále u sebe, aniž byste ho musely držet v ruce nebo ho dávat do kabelky. Uvolníte tak své ruce a můžete se volně pohybovat :-) Navíc, pokud jste vytížené a často vyrážíte ven s dětmi nebo na nákupy, máte tak svůj telefon vždy po ruce, což je velmi praktické. S popruhem už neprošvihnete žádnou pěknou momentku :)

Popruhy přes rameno jsou k dispozici jsou v různých barvách, materiálech a designech, takže si můžete vybrat ten, který nejlépe odpovídá vašemu stylu a vkusu. Tyto popruhy se staly módním must-have, a proto neváhejte a dejte si je na svůj nákupní seznam.

Mezi nejoblíbenější značky patří bezpochyby Guess. Značka Guess je známá pro svůj luxusní a elegantní styl, který je oblíbený mezi ženami po celém světě. Značka Guess byla založena v roce 1981 v USA, a je oblíbená doslova po celém světě. Její úspěch spočívá v tom, že se vždy drží trendů a dokáže vytvořit módní doplňky, které zaujmou nejen svým vzhledem, ale i kvalitou.

Pokud tedy hledáte praktický a módní doplněk pro svůj mobilní telefon, neváhejte a pořiďte si popruh přes rameno. Můžete si být jisté, že vás neustálého lovení telefonu v kabelce, ale také se stanou stylovým a moderním doplňkem vašeho outfitu. A pokud hledáte značku, která je spojená s kvalitou a designem, rozhodně byste měly sáhnout po značce Guess.

Článek se týká těchto produktů

Univerzální zasouvací pouzdro 6,5", hnědé- GUESS

Guess 4G PU Phone bag je perfektní taška přes rameno, nejen pro Váš telefon, peněženku, doklady, klíče. Prostě kapsa přes rameno na cokoliv budete potřebovat. Je vyrobena z kvalitní EKO kůže, vnější část zaujme jemně texturovaným…

Guess Crossbody popruh PU 4G s řetízkem - hnědý

Guess popruh s řetízkem a univerzálním upevněním telefonu pod zadní kryt. Jednoduše vložte Guess vložku s povrchem z mikroplyše pod kryt a nechte venku pouze očko, za které přichytíte karabinu na řetízku s popruhem.


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.