Zpět do školy

Prázdniny skončily a nákup školních pomůcek začíná být v plném proudu. Ať chceme nebo nechceme, tak se mobilní telefon, smartphone stal skoro povinnou výbavou i školáků. Doba jde do předu a my musíme s ní. Dnes se podíváme na to, jaké aplikace se budou školákům hodit a usnadní jim plnění domácích úkolů a pomůžou při učení a opakování školní látky.


Jak na matematiku

Pro úplné matematické začátečníky je vhodná aplikace sCOOL Matematika. Ta je dostupná pro uživatele Androidu a také pro ty s operačním systémem iOS. Vaši potomci si v této aplikaci procvičí základní matematické úkony jako sčítaní, odčítaní, násobení i dělení. Pokročilejší pak mohou nabyté znalosti otestovat ve hře pro Android Hry pro 2 - matematika Hry.


Ach ta čeština

Český jazyk, čejina, čeština, čeják..Na tento předmět pamatujeme určitě všichni a někdy při psaní emailu nebo dopisu si marně snažíme vybavit, kam vlastně ta čárka patří. A co teprve školáci, čeština bývá problém po celou dobu školní docházky. Pomoci jim může aplikace Jdu do školy! Stahovat můžete na Android i iOS. Pokud dítěti dělá problém psaní i/y zkuste mu nainstalovat aplikaci Český jazyk - pravopis pro Android a Zatracená čeština pro iOS.


Procvičujte angličtinu na mobilním telefonu

Aplikace Angličtina pro děti učí anglicky pomocí pohádek. Najdete zde pohádky jako Kocour v botách, Sněhurka a další. Pro pokročilejší doporučujeme do smartphonu stáhnout Nepravidelná slovesa nebo Jourist či Naučte se jazyk.

Rodičům přejeme do nového školního roku trpělivost a dětem spoustu úspěchů. Mobilní příslušenství pro děti naleznete zde.

Článek se týká těchto produktů

Obal / kryt na Xiaomi Redmi 7A šedý - Disney Medvídek Pú

Moderní zadní kryt poskytuje účinnou ochranu pro Váš telefon. Jednoduchý vzhled tohoto modelu ve spojení s na dotek velmi příjemným protiskluzovým povrchem z něj činí oblíbeného společníka pro každodenní použití. Kryt je…

Pouzdro / obal voděodolné modré

Univerzální modrý voděodolný obal na telefon vhodný pro pořizování fotografií nebo videí při vodních sportech. Je vyroben z odolného silikonového materiálu a má dvojité zavírání, aby byl telefon spolehlivě ochráněn před vodou a…


Přihlásit se do diskuze | Diskuze (0)

Napište nám


Zatím nejsou žádné názory.