Blog

Pro a proti bezdrátových nabíječek

Pro a proti bezdrátových nabíječek

Bezdrátové nabíječky se stávají stále populárnější volbou pro nabíjení elektronických zařízení, jako jsou chytré telefony a hodinky. Přemýšlíte o jejich pořízení? Pak jste tady správně!
Dnes se totiž podíváme na výhody a nevýhody této technologie.


Nejlepší příslušenství pro iPhone

Nejlepší příslušenství pro iPhone

Kdekoliv jdete, váš iPhone je vaším společníkem. Abychom vám pomohli maximalizovat jeho využití, představujeme tři skvělé produkty, které přemění váš telefon z obyčejného zařízení na dokonalého společníka.


Děti a technika: Kdy je čas na první telefon?

Děti a technika: Kdy je čas na první telefon?

Moderní doba přináší moderní problémy a jedním z nich jsou otázky: "Patří dětem do rukou mobilní telefony? A kdy je čas pořídit první mobil?" V dnešním článku se proto podíváme na způsoby, jakými děti mohou využít moderní technologie, ale také omezení, za kterých by je měly používat.


Jak správně fotit na mobil?

Jak správně fotit na mobil?

Všichni v dnešní době máme v kapse chytrý telefon s poměrně slušným foťákem. Ale něčí fotky, ačkoli jsou pořízeny ze stejného telefonu, vypadají zkrátka lépe než jiné. Abyste totiž vyfotili dokonalé fotografie, musíte vědět, jak s foťákem v telefonu správně pracovat, protože pouhé bezmyšlenkovité zmáčknutí spouště nestačí!


Nejlepší aplikace na hubnutí

Nejlepší aplikace na hubnutí


Chcete se do léta dostat do formy, ale nejste si jistí, kde začít? Tyhle aplikace vám mohou pomoci! Ať už jde o cvičení, sledování stravy nebo dodržování pitného režimu, s tím vším vám pomohou naše dnešní 4 tipy.


Jak si vybrat mobilní telefon?

Jak si vybrat mobilní telefon?

V dnešní době je na trhu nepřeberné množství chytrých telefonů s různými funkcemi, specifikacemi a cenovými kategoriemi. Při výběru nového telefonu je tedy důležité vzít v úvahu několik klíčových faktorů, abyste získali zařízení, které bude plně vyhovovat vašim potřebám a preferencím.


Kategorie použitých mobilních telefonů

Kategorie použitých mobilních telefonů

A+, A, B, nebo snad C? Jaký použitý telefon si koupit? Jestli vám tyto kategorie použitých telefonů nic neříkají, nevěště hlavu. Sepsali jsme pro vás stručný a přehledný návod, jak se v nich vyznat!


Novinky ze světa AI

Novinky ze světa AI

Očekáváme, že rok 2024 bude rokem generativní umělé inteligence v chytrých telefonech, přičemž společnosti budou hledat nové způsoby, jak do svých produktů AI integrovat. Na jaké nové technologie se tedy letos můžete těšit?


Jak splnit svá novoroční předsevzetí?

Jak splnit svá novoroční předsevzetí?

Každý rok si stanovíte nová předsevzetí, ale s jejich plněním máte problém? Nebojte, známe to všichni. Letos vám však s plněním novoročních předsevzetí mohou pomoci kreativní mobilní aplikace, které podporují a vedou k seberozvoji. V dnešním článku jsme pro vás vybrali ty nejlepší z nich!


Nejlepší příslušenství pro iPhone 15

Nejlepší příslušenství pro iPhone 15

Jste nadšeným majitelem iPhone 15 a chtěli byste si k němu pořídit několik doplňků? Pak jste tady správně! V dnešním článku přinášíme tipy na skvělé příslušenství pro novinku od firmy Apple.


Vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoční dárky na poslední chvíli

Nechali jste nákupy vánočních dárků na poslední chvíli? Nezoufejte! V MobilMaják.cz jsme na tyto případy připravení! Nejen že vám dnes přinášíme tipy na dárky, ale pomocnou ruku vám nabídneme kdykoli, i na štědrý den! Na všech našich prodejnách pro vás budeme i 24. prosince a to až do 12 hodin! Tak nezoufejte a doběhněte si pro dárky na poslední chvíli k nám!


Biometrické odemykání telefonu

Biometrické odemykání telefonu

V době, kdy bezpečnost a pohodlí hrají klíčovou roli ve světě mobilních zařízení, se biometrické odemykání stává stále běžnější metodou zabezpečení. Biometrie využívá unikátních fyzických nebo behaviorálních charakteristik uživatele pro přístup nebo odemykání zařízení. V dnešním článku prozkoumáme různé typy biometrického odemykání, jejich způsoby a přínosy, které přinášejí.


Softwarové aktualizace: Proč jsou důležité a jak na ně?

Softwarové aktualizace: Proč jsou důležité a jak na ně?

V digitálním věku, kde chytré telefony jsou nedílnou součástí našeho každodenního života, je důležité si být vědom významu softwarových aktualizací. Zdá se, že každý týden přichází nová várka aktualizací, a může to být otravné, ale ve skutečnosti mají tyto aktualizace klíčový význam pro bezpečnost, výkon a celkovou spolehlivost vašeho mobilního zařízení.


Vánoční dárky pro muže

Vánoční dárky pro muže

Vánoce jsou za rohem a tak jako každý rok přichází otázka: „Co dát svým blízkým?“ Ale nemusíte se bát! Stejně jako každý rok jsme si pro vás připravili tipy, čím podarovat svého dědečka, tatínka, bratra, nebo jiného milovníka moderních technologií!


Vánoční dárky pro ženy

Vánoční dárky pro ženy

Blíží se vánoční období a s ním i radostné chvíle plné dárků a překvapení. Pokud hledáte perfektní vánoční dárek pro maminku, partnerku, dceru nebo kamarádku, máme pro vás skvělou inspiraci. Tentokrát se zaměříme na stylové obaly na mobil a bezdrátová sluchátka, která momentálně seženete na MobilMaják.cz ve velkých slevách!


Nejlepší mobilní aplikace pro sledování chůze

Nejlepší mobilní aplikace pro sledování chůze

Běhání je skvělý způsob, jak zlepšit své zdraví a kondici. Aplikace na běhání mohou být užitečným nástrojem pro sledování vašeho pokroku a motivaci k dosažení vašich cílů. Zde jsou některé z nejlepších aplikací na běh, které mohou být použity s chytrými hodinkami, jako jsou Chytrý náramek Aligator, Amazfit GTS 4 Mini, Xiaomi Redmi Smart Band 2 a Chytrý náramek C60.


Použité telefony: Výhody i nevýhody

Použité telefony: Výhody i nevýhody

Koupě použitého mobilního telefonu může být pro mnoho lidí lákavá možnost, protože může být levnější než koupě nového telefonu. Nicméně, jako každá volba, má i tato své výhody a nevýhody. V následujícím článku se podíváme na hlavní výhody a nevýhody koupě použitého mobilního telefonu.


Nejlepší Bluetooth reproduktory

Nejlepší Bluetooth reproduktory

Bluetooth reproduktory jsou skvělým způsobem, jak si užít kvalitní zvukový zážitek kdykoliv a kdekoli. Tyto reproduktory jsou ideální pro poslech hudby, sledování filmů nebo hraní her, a to bez nutnosti připojení kabelu. V tomto článku se podíváme na tři nejlepší Bluetooth reproduktory na trhu za dostupnou cenu.


Nejlepší příslušenství pro váš mobilní telefon

Nejlepší příslušenství pro váš mobilní telefon

Mobilní telefony jsou dnes nezbytnou součástí našeho každodenního života. Abychom mohli využít jejich plný potenciál, můžeme používat různá příslušenství, která nám pomohou zlepšit uživatelský zážitek a ochránit naše zařízení. Existuje mnoho druhů příslušenství, jako jsou kryty, nabíječky, sluchátka, držáky a další. Zpříjemněte si vaše používání telefonu s pomocí těchto příslušenství!


Nejlepší chytré hodinky podzimu 2023

Nejlepší chytré hodinky podzimu 2023

Chytré hodinky jsou neuvěřitelně užitečným pomocníkem. Jestliže toužíte monitorovat své zdraví a sháníte pomocníka, který vás bude provázet každým dnem, chytré hodinky jsou přesně to, co hledáte. V dnešním článku jsme pro vás shrnuli tři nejlepší cenově dostupné modely.